print logo

Forsiden

Verktøy og tjenester

Gjester

Skal du invitere en gjest til instituttet eller får du en student på besøk? Da er det viktig at du leser om de nye rutinene ved instituttet.

Maler

Instituttet har egne Power Point-maler på både bokmål, nynorsk og engelsk.

Melde inn feil/mangler, spørsmål om parkering, renhold, post m.m.

Har lyspæra på kontoret gått, har du spørsmål om parkering, renhold, hittegods, postbehandling, flytting, byggearbeider eller arrangementshåndtering. Meld inn dine behov på siden for Eiendomstjenester ved UiO. 

Forskerutdanningen ved ITA

Interne seminarer

Aktuelt fra UiO

Aktuelt fra MN

 • tobakk Forsker bak ebolamedisin kommer til Oslo

  Charles Arntzen er mannen bak teknologien som brukes i ebolamedisinen ZMapp, som er blitt gitt til flere smittede under utbruddet i Vest-Afrika. Bioteknologirådet har invitert den verdenskjente forskeren til blant annet Oslo for å snakke om sitt arbeid.

 • ungforsk1%281%29 Inspirert til å velge realfag

  2800 femtenåringer har denne uka besøkt MN-fakultetet under årets Ungforsk. 100 studenter, forskere og medarbeidere fra alle MNs institutter har vært i sving for å sikre elevene en sjeldent inspirerende realfagsdag.

 • Frode Olsgards minnepris 2015

  Frode Olsgards minnepris deles ut årlig til noen ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet som over år har gjort en markant innsats for arbeidsmiljøet ved fakultetet. Nå ønskes forslag til gode kandidater.

 • nanoheal300 Fikk EU-penger for selvhelende materialer

  Prosjektet NanoHeal fra Fysisk institutt kom gjennom EUs trange nåløye for finansiering innen Horisont 2020 og Marie S. Curie.

Personer

Finn ansatte og studenter

HMS

Helse, miljø og sikkerhet ved Institutt for teoretisk astrofysikk.

Seminarer og foredrag ved instituttet

Hva skjer for ansatte på UiO?