Aktuelt om instituttet

Aktuelle saker

• clarafroment-copy Pris for phd om løkker på solen 6. sep. 2017 09:56

Postdoktor Clara Froment ved Institutt for teoretisk astrofysikk får pris fra den europeiske fysikkforeningen.

• astronomyontap-cafesor Uformell astronomi til folket 17. aug. 2017 09:53

Er vitenskap bedre på pub? Nå kan du finne ut av det selv. Forskere fra Institutt for teoretisk astrofysikk gir deg astronomi på kveldstid i Oslo sentrum. Neste arrangement er på Café Sør mandag 28. august.

• nyemasterstudenter Velkommen nye masterstudenter 15. aug. 2017 13:40

Fadderuken er i gang, og fagutvalget ved Institutt for teoretisk astrofysikk tar godt imot de nye masterstudentene ved instituttet.

• engvold Oddbjørn Engvold i Physics Today 11. aug. 2017 11:03

Oddbjørn Engvold, som er professor emeritus ved Institutt for teoretisk astrofysikk, har ikke lagt formidlingsiveren på hylla.

• roberthagala2-copy Stipendiatenes dag 15. juni 2017 10:19

Astronomi-stipendiat Robert Hagala deltok på Realfagbibliotekets Phd-day med poster om alternativer til Einsteins generelle relativitetsteori.

I media