Aktuelt fra senteret

Aktuelle saker

• tobias-og-fransjan-370px Støtte til to unge geo-forskertalenter 8. jan. 2018 14:30

To forskere ved Institutt for geofag og CEED har fått Forskningsrådets støtte til unge forskertalenter. De to heldige er Tobias Rolf og Frans-Jan W. Parmentier.

• faleide-polarpris-300 Professor Jan Inge Faleide får årets Nansenbelønning 12. okt. 2017 12:03

Professor Jan Inge Faleide, Institutt for geofag og CEED får Framkomiteens belønning for polarforskning for 2017. Prisen ble i år delt med Elin Darelius/UiB. Faleide er geolog/geofysiker og har bidratt særlig mot marin geofysikk og petroleumsforskning, men også i annen forskningsaktivitet i tilknytning til Polarområdene og norsk kontinentalsokkel forøvrig. Prisen ble tildelt på minneseminaret til Fridtjof Nansen på Vitenskapsakademiet den 10. oktober.

Ingen ledige stillinger.

Følg oss i sosiale media

Se våre blogger

The CEED blog