Aktuelle saker

• lop-for-laf-507 LØP for LAF 8. mai 2017 16:11

Torsdag 11. mai kl 12 stiller studenter og ansatte ved Farmasøytisk institutt opp i veldedighetsløpet LØP for LAF! Målet er å samle inn nok penger til å kjøpe en LAF-benk til et etiopisk kreftsykehus.

• tr-isaksen-7-nett Halvparten av norske farmasøyter utdannes i utlandet 18. mars 2017 20:00

Stortingsrepresentant Ruth Grung (AP) ville øke farmasistudieplasser ved UiO til 100, men kunnskapsministeren avviste dette.

• 1118751736 Ny lærebok: From Biosynthesis to Total Synthesis: Strategies and Tactics for Natural Products 10. okt. 2016 14:14

Professor Trond Vidar Hansen og førsteamanuensis Anders Vik er blant forskerne som har bidratt i en ny, internasjonal lærebok som dekker en rekke temaer og studier innenfor naturproduktkjemi og deres anvendelser mot utvikling av nye legemidler.

Arrangementer

• likes-fi-contact_33_836-maarit-l HDL in Physical Exercise and Health - New Twists 27. sep. 2017 12:15

Guest lecture by resarcher Maarit Lehti, PhD, LIKES Research Centre for Physical Activity and Health, Jyväskylä, Finland.

• Prøveforelesning: Jenny Lund 28. sep. 2017 10:15

Master i farmasi Jenny Lund ved Farmasøytisk institutt avholder prøveforelesning over oppgitt emne: Reliable elixir of life - caloric restriction or physical exercise.

• jenny-lund-150 Disputas: Jenny Lund 28. sep. 2017 12:15

Master i farmasi Jenny Lund ved Farmasøytisk institutt vil forsvare sin avhandling for graden ph.d: Regulation of energy metabolism in cultured skeletal muscle cells: Effects of exercise, donor differences and perilipin 2. Studies in human and mouse myotubes.

• Prøveforelesning: Elvar Örn Viktorsson 6. okt. 2017 10:15

Master i farmasi Elvar Örn Viktorsson ved Farmasøytisk institutt avholder prøveforelesning over oppgitt emne: The rise of biologics: how pharma overcame bioavailability, stability, and immunotoxicity problems to make proteins into drugs. Tactics and case studies.

• elvar-orn-viktorsson-150 Disputas: Elvar Örn Viktorsson 6. okt. 2017 12:15

Master i farmasi Elvar Örn Viktorsson ved Farmasøytisk institutt vil forsvare sin avhandling for graden ph.d: Drug Discovery, Design and Synthesis of Polycyclic Regulators of Cancer Cells and Nuclear Receptors: Phenazine 5,10-dioxides and Oxysterols