Aktuelle saker

• apning-lm-geo-farm-mus-507px Nytt flott læringsmiljøsenter opna i ZEB-bygninga 1. feb. 2018 16:23

Det nye læringsmiljøsenteret for studentar i geofag, farmasi og musikkvitskap vart i dag formelt opna av Solveig Kristiansen, prodekan studier ved MN-fakultetet. Med dette får studentane heilt nye flotte lokaler med lesesalsplassar, kollokvierom, og framføre alt ein plass å møtast.

• bm-507j PharmaSafe med invitert leder i British Medical Journal 10. okt. 2017 14:11

British Medical Journal (BMJ) er et av verdens eldste og mest innflytelsesrike medisinske fagfellevurderte tidsskrifter. Å bli invitert til å skrive leder der skjer slett ikke hver dag for norske forskere.

• lop-for-laf-507 LØP for LAF 8. mai 2017 16:11

Torsdag 11. mai kl 12 stiller studenter og ansatte ved Farmasøytisk institutt opp i veldedighetsløpet LØP for LAF! Målet er å samle inn nok penger til å kjøpe en LAF-benk til et etiopisk kreftsykehus.