Aktuelle saker

• lop-for-laf-507 LØP for LAF 8. mai 2017 16:11

Torsdag 11. mai kl 12 stiller studenter og ansatte ved Farmasøytisk institutt opp i veldedighetsløpet LØP for LAF! Målet er å samle inn nok penger til å kjøpe en LAF-benk til et etiopisk kreftsykehus.

• tr-isaksen-7-nett Halvparten av norske farmasøyter utdannes i utlandet 18. mars 2017 20:00

Stortingsrepresentant Ruth Grung (AP) ville øke farmasistudieplasser ved UiO til 100, men kunnskapsministeren avviste dette.

• 1118751736 Ny lærebok: From Biosynthesis to Total Synthesis: Strategies and Tactics for Natural Products 10. okt. 2016 14:14

Professor Trond Vidar Hansen og førsteamanuensis Anders Vik er blant forskerne som har bidratt i en ny, internasjonal lærebok som dekker en rekke temaer og studier innenfor naturproduktkjemi og deres anvendelser mot utvikling av nye legemidler.

Arrangementer

• shane-desselle-ii Seminar on U.S. Drug Use, Economics and Pricing 6. juni 2017 11:30

Shane Desselle, professor at Touro University and president of Applied Pharmacy Solutions will walk us through FDA’s requirements for clinical trials, describe ‘Phase IV’ surveillance, including FDA’s MedWatch program, contextualize post-marketing and describe U.S. data­bases for pharmacoepidemiologic and pharmacoeconomic research.