print logo

Publisert 30. okt. 2014 12:46

Fredag 14. november blir det REAL moro for alle ansatte på MN, Realfagsbiblioteket, Naturfagsenteret og Naturhistorisk museum. Vi skal både underholde og underholdes. Dette vil du ikke gå glipp av - meld deg på i dag!

CEED har flyttet i juni 2014, og nå på plass i sine nye lokaler i ZEB-bygningen. Foto: CEED.
Publisert 7. okt. 2014 14:48

CEED og nå på plass i sine nye lokaler i ZEB-bygningen, etter å ha holdt til midlertidig i Fysikkbygningen. Alle ansatte ved Institutt for geofag er invitert til å komme på besøk og omvisning i de nye lokalene i ZEB-bygningen på fredag den 31. oktober 2014.

Norges første kvinnelige professor - Kristine Bonnevie.
Publisert 7. okt. 2014 14:16

Er du PhD, Post doc eller forsker på MN fakultetet med ikke permanent kontrakt og i tillegg kvinne? Og planlegger å studere i utlandet i 2015?

Da kan du søke om Kristine Bonnevies stipend. Søknadsfrist er 20. oktober 2014.

Information in English...

Publisert 27. aug. 2014 15:48

In order to help international researchers and accompanying spouses/partners to get started with their Norwegian language training, the University of Oslo (UiO) has developed five short courses especially designed to meet the needs of its international academic community.

Participants have given the courses top evaluations.

Publisert 22. jul. 2014 11:34

I juli 2014 ble Norges forskningsråds rapport med oppfølgingsplan etter geofagevalueringen fra 2011 klar. En gruppe samensatt med representanter fra fagmiljøene har i rapporten kommet med anbefalinger til tiltak som støttes opp i en nasjonal plan for utvikling av de norske geofagmiljøene.