print logo

Norges første kvinnelige professor - Kristine Bonnevie.
Publisert 7. aug. 2015 13:42

Kristine Bonnevie-reisestipendet er et reisestipend for kvinnelige stipendiater, postdoktorer og forskere som er ansatt ved Universitetet i Oslo. Stipendet er en del av MN-fakultetets likestillingsarbeid.

Information in English...

Fra hagen på Vøienvolden gård.
Publisert 11. jun. 2015 14:52

Den 10 juni hadde vi sommerfest på Institutt for geofag. I alt var det over 50 som deltok på guiding ved Akerselva og påfølgende middag på Vøienvolden gård.

Foto: Oslo havn med Rådhuset og Akershus festning en fin sommerdag
Publisert 13. mai. 2015 11:39

Det nærmer seg ferietid og det er viktig å sette seg inn i regler for rettigheter og plikter i forbindelse med uttak av ferie.

Alle har rett og plikt til å ta ferie i den utstrekning de har opptjent feriepenger, enten ved UiO eller fra en tidligere arbeidsgiver.

Utfyllende informasjon om ferie finnes på UiOs hjemmesider

Publisert 27. apr. 2015 17:24

Vi gratulerer Bjørn Jamtveit ved Institutt for geofag som har blitt tildelt ERC AdG-stipend for prosjektet «DIME: Disequilibirum metamorphism of stressed lithosphere». Institutt for geofag har nå tre ERC AdG-prosjekter, og MN-fakultetet har totalt 17 ERC-prosjekter fordelt på de tre kategoriene.

Studenter i geofag i møte med Blåisen i 2005.  Finse. Foto: Institutt for geofag
Publisert 17. apr. 2015 11:15

Forskere fra UiO, i samarbeid med forskere fra Bergen, Tromsø og UNIS, har fått bevilget 19,5 millioner kroner fra Norsk Forskningsråd (NFR) for en ny forskerskole på “Changing climates in the coupled earth system” (CHESS).