print logo

Aktuelle saker

• toffenprisen_henrik_svensen3 Toffenprisen 2015 til seniorforsker Henrik Svensen, CEED og Institutt for geofag 12. jan. 2015 16:36

Geolog og seniorforsker Henrik Svensen ved Senter for Jordens Utvikling og Dynamikk (CEED), og Institutt for geofag, Universitetet i Oslo, er tildelt Toffenprisen for fremragende bidrag til popularisering av geologifaget. Prisen ble tildelt på Vinterkonferansen, 12. januar 2015, av Norsk Geologisk Forening.

• latice EarthFlows og LATICE er nye endringsmiljøer ved MN-fakultetet 8. des. 2014 16:42

Institutt for geofag skal lede to av de fem nylig oppnevnte endringsmiljøene ved MN fakultetet. Professor Bjørn Jamtveit skal lede et endringsmiljø EarthFlows, og professor Lena Tallaksen skal lede prosjektet LATICE (Land-Atmosphere Interactions in Cold Environments).

• picture Hydrolog hedret med diplom og Leonardo forelesning 28. nov. 2014 19:00

Tidligere i november holdt professor i hydrologi Lena M. Tallaksen en invitert "Leonardo Lecture" forelesning på konferansen HYPER-Droughs 2014 i regi av European Geosciences Union (EGU). Med en invitert forelesning hedres forskere for sin forskning innen hydrologi. I tillegg mottar forskeren et diplom.

• ceed-apning-okt-lite Offisiell åpning for CEED i nye lokaler 24. okt. 2014 13:07

Senter for Jordens utvikling og dynamikk (CEED) hadde sin offisielle åpning av senterets nye lokaler i ZEB bygningen den 21. oktober. Åpningen ble gjort av senterleder professor Trond H. Torsvik. CEED og inviterte gjester kunne feire med champagne og kake at senteret nå er på plass i egne lokaler.

Instituttbloggere

Error: Invalid XML: Error on line 6: The element type "hr" must be terminated by the matching end-tag "".