Aktuelle saker

• trond_thorsvik Intervju med Trond H Torsvik (Ukens forsker; Titan.uio.no) 25. apr. 2016 19:02

Trond H. Torsvik ble sist uke tildelt Arthur Holmes Medal & Honorary Membership på en konferanse i regi av European Geosciences Union. Dette er regnet som den høyeste utmerkelsen innenfor geologi og faste jords fysikk. Torsvik er den første nordmannen som får prisen.

• geo2940v Etter- og videreutdanning - Geofag i skolen - Jorda i forandring 7. apr. 2016 15:19

Er du eller kjenner du noen som er lærer i geofag på videregående skole? Kommende studieår 2016/17 tilbyr Institutt for geofag emnet GEO2940 - Jorda i forandring. Emnet er et deltidsstudium og kan tas som etter- eller videreutdanning. Søknadsfrist er 1. august.