English version of this page

Aktuelle saker

• ragnhild-eskeland-original-utsnitt-750 Gratulerer med SFF-partnerskap til Ragnhild Eskeland! 16. mars 2017 10:35

Kunngjøringen av Senter for fremragende forskning (SFF) ble offentliggjort av Forskningsrådet onsdag 15. mars. Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet har fått tildelt to SFFer. IBV er partner i Centre for Cancer Cell Programming med vår forsker Ragnhild Eskeland og Jorrit Enserink, som er professor II ved instituttet.

• salen-650 IBV Grand Prix 16. feb. 2017 17:04

For første gang har Institutt for biovitenskap arrangert sin egen interne formidlingskonkurranse: IBV Grand Prix som gikk av stabelen onsdag 15. februar.

• fadderuka-660 Gode tall i årets studiebarometer 8. feb. 2017 12:50

Tall fra årets Studiebarometer viser at studentene ved IBV er blant de mest fornøyde ved MN-fakultetet.

I media