Flere studenter drar på utveksling!

Mandag 9. oktober annonserte instituttleder Rein Aasland den gledelige nyheten om at flere ibv-studenter drar på utveksling.

UIllustrasjon: Colourbox

Mange studenter er interessert i å dra på utveksling, men mange ender opp med å ombestemme seg. Utveksling krever at man setter av litt tid til å planlegge på forhånd. Dette gjelder for eksempel å finne ut hvilke emner man skal ta, eller hvor man skal bo. Studieadministrasjonen startet derfor å komme med tidlig utvekslingsinformasjon:

- Derfor starter vi i studieadministrasjonen å "prime" dem tidlig. Vi oppfordrer dem fra første møte om å planlegge tidlig sammen med oss slik at de kan føle seg trygge på valget om å reise ut. De som faktisk reiser ut er som regel de som kontaktet oss allerede i første året. Vi snakker med dem om utvekslingsmulighetene og hjelper dem med valg av universitet og emner. Vi tar kontakt med partneruniversitetene for å få rask avklaring på eventuelle spørsmål i god tid før avreise og støtter dem gjennom hele prosessen før de skal reise ut og mens de er på utveksling, forklarer My Hanh Tu som er leder for studieseksjonen.

IBV-studenter som har takket ja til utveksling:

1 student til Nagoya, Japan
3 studenter til Australia