Tre rom er pusset opp og står klare til de nye studentene

I løpet av våren og sommeren er tre rom blitt pusset opp. Disse er nå klare til undervisning for årets nye studenter.

I forbindelse med det nye studieprogrammet i biovitenskap er det pusset opp tre rom til undervisningsaktivitet. Årsaken er at instituttet trenger rom hvor det er mulig å undervise i programmering for biovitenskap.

Rom 3127 blitt til et såkalt "Bring Your own Device"-rom. Her må studentene ta med egen maskin og denne kan kobles til skjermer på grupperommet. I 3205 er det satt opp nye PCer med plass til 40 studenter. Dette rommet erstatter de to PC-salene på 4131 og 1250.

I samme gang er også 3203 blitt pusset opp. Dette rommet er et seminarrom med helt nye stoler og bord. I tillegg er tegninger laget av Marie Vigeland hengt opp på veggene.

I alle rommene er det lagt nytt gulv og veggene er nymalte. I tillegg er det helt nye stoler og bord.

Foto: Elina Melteig, bildet viser seminarrommet 3203 med bilder av Marie Vigeland.

Av Elina Melteig
Publisert 3. aug. 2017 10:39 - Sist endret 3. aug. 2017 10:51