English version of this page

I media

Biovitenskap på Titan.uio.no

Instituttets forskere i media (hentet fra nyhetstjenesten M-brain)

Aktuelle saker fra Institutt for biovitenskap

• et-loft-for-undervisningskvaliten-ved-mn-gruppebilde-660px Et løft for undervisningskvaliten ved MN-fakultetet 22. juni 2018 14:26

Denne uken har MN-fakultetet hatt storfint besøk fra University of Minnesota. Seks lærere derfra har kurset norske universitetslærere i studentaktiv undervisning i et såkalt Summer Institute. Dette er første gang et Summer Institute arrangeres i Norge.

• spark_logo_broad Innovasjon ved UiO: Seks team klare for SPARK Norway 1. feb. 2018 13:14

Seks nye team tas opp i UiOs innovasjonsprogram SPARK Norway. De skal videreutvikle egne ideer innen helserelatert livsvitenskap slik at de kommer pasienter og samfunn til gode.

• livsvitenskapsbygget_970 Livsvitenskapsbygget realiseres 25. jan. 2018 07:30

Kunnskapsdepartementet har gitt Statsbygg i oppdrag å bygge Norges største universitetsbygg ved Universitetet i Oslo.

Publisert 1. sep. 2015 09:17 - Sist endret 2. jan. 2017 14:32