print logo

Arrangementer

Velkommen som ny student hos oss! Her finner du en oversikt over alt som skjer den første tiden din som student.

Noen av våre tilbud til nye studenter er; forkurs i informatikk og matematikk, personlig veiledning, karriereveiledning m.m.

Kommende 5 dager

i dag okt
Tid og sted: 15. sep. 2014 - 10. okt. 2014, Ole Johan Dahls hus

The groups will present themselves, their research and available master projects for master students who started this year. Take this opportunity to find your academic supervisor and the subject for your master thesis. This is important when it comes to the deadline for submitting you study plan agreement. The deadline for this is December 1.

Tid: 15. sep. 2014 - 17. okt. 2014

I løpet av første semester får du anledning til å møte alle forskningsgruppene på Institutt for informatikk. Her vil gruppene presentere sin forskning, ledige masteroppgaver og du får anledning til å knytte kontakt med mulige veiledere. Dette er viktig i forbindelse med studieplanen som skal leveres 1. desember

i morgen okt

Flere kommende arrangementer

Tid og sted: 7. okt. 2014 16:15 - 19:00, Ada/Sonen (rom 3407), Ole-Johan Dahls hus

På verksted i 3D-printing kommer vi til å prate litt om hvordan 3D-printere har utviklet seg, hva slags printere, materialer og teknikker som finnes, osv. Hoveddelen av kurset kommer til å bestå av å tegne og printe modeller.

Tid og sted: 14. okt. 2014 16:15 - 18:00, Ada/Sonen (rom 3407), Ole-Johan Dahls hus

Do you want to learn how to manipulate webpages in your browser? JavaScript is among the most popular programming language in the world, and fuels the user experience you're take for granted in sites such as Facebook, Twitter, and Gmail, to name a few.

Tid og sted: 21. okt. 2014 16:15 - 18:00, Ada/Sonen (rom 3407), Ole-Johan Dahls hus

Introduksjon til Git - versjonskontroll "Code doesn’t exist unless it’s checked into a version control system"

Tid og sted: 28. okt. 2014 16:15 - 18:00, Ada/Sonen (rom 3407), Ole-Johan Dahls hus

Har du lurt på hva som foregår i hodet til en artist? Hvor får de idéene sine fra? Er en kunstner bare en kunster innenfor et enkelt felt, eller er det noe mer som driver dem?

Tid og sted: 4. nov. 2014 16:15 - 18:00, Ada/Sonen (rom 3407), Ole-Johan Dahls hus

Create beautiful high-res and pixel-art with a great tablet workflow using the open-source software suite Krita.