Arrangementer

Velkommen som ny student hos oss! Her finner du en oversikt over alt som skjer den første tiden din som student.

Noen av våre tilbud til nye studenter er; forkurs i informatikk og matematikk, personlig veiledning, karriereveiledning m.m.

Kommende arrangementer

Tid og sted: 19. des. 2016 14:15 - 16:30, Ole Johan Dahls hus, Auditorium Simula

Department of Informatics is pleased to invite all candidates who have submitted their thesis during the autumn semester of 2016 to a formal reception. There will be a ceremony with the award of a temporary diploma. Candidates, supervisors, family, friends and fellow students are all welcome!

Tid og sted: 19. des. 2016 14:15 - 16:30, Ole Johan Dahls hus

Institutt for informatikk har den glede å invitere alle kandidater som har presentert sin masteroppgave i løpet av høstsemesteret 2016 til en formell seremoni med utdeling av vitnemål og en liten gave fra instituttet. Kandidatenes veiledere, familie, venner og medstudenter er også hjertelig velkomne!

Tid og sted: 10. jan. 2017 10:15 - 13. jan. 2017 15:00, Ole Johan Dahls hus

Det blir 3- 4 dagers obligatorisk undervisning og denne gangen er det fokus på selve oppgaveskrivingen. Det blir teori- og metodeforelesninger, og skrivekurs.  Det er obligatorisk oppmøte. NB: Programmet vil bli oppdatert i november/desember 2016