print logo

Arrangementer

Velkommen som ny student hos oss! Her finner du en oversikt over alt som skjer den første tiden din som student.

Noen av våre tilbud til nye studenter er; forkurs i informatikk og matematikk, personlig veiledning, karriereveiledning m.m.

Kommende 5 dager

i dag sep
Tid og sted: 2. sep. 2014 16:15 - 18:00, Simula, Ole-Johan Dahls hus

Lurer du på hva vi gjør i Åpen sone for eksperimentell informatikk? Hva vi har av inventar, ressurser og muligheter for dine prosjekter? Hvilke arrangementer vi har og er med på?

Flere kommende arrangementer

Tid og sted: 9. sep. 2014 16:15 - 18:00, Ada/Sonen (rom 3407), Ole-Johan Dahls hus

Vi live-koder et rudimentært WordPress-tema for å lære hvordan man kommer i gang med utvikling av nettsteder. Webutvikling lager grensesnitt som kan brukes, og WordPress er hyllevareverktøyet som gir webutviklere et grunnlaget for å komme raskt i gang.

Tid og sted: 16. sep. 2014 16:15 - 18:00, Ada/Sonen (rom 3407), Ole-Johan Dahls hus

På verksted i Illustrator for nybegynnere kan du lære hva som er vitsen med vektorgrafikk, og hvorfor dette er så flott. Du vil også få en grunnleggende innføring i Adobe Illustrator CS4.

Tid og sted: 23. sep. 2014 16:15 - 18:00, Ada/Sonen (rom 3407), Ole-Johan Dahls hus

Kurset skal gi en rask innføring i Lisp, og gå videre til å vise hvordan man kan bruke Emacs Lisp til å skrive alt fra små nyttige funksjoner for tekstredigering til å se hvordan man kan skrive mer omfattende programmer i Emacs Lisp.  Kurset holdes av Lars Tveito.

Tid og sted: 30. sep. 2014 16:15 - 18:00, Ada/Sonen (rom 3407), Ole-Johan Dahls hus

Introduksjon til Arduino. Her vil du få en introduksjon til komponentene (LED, sensorer, transistorer), kretskortet og prøve deg på å lage små prosjekter med Arduino.

Tid og sted: 7. okt. 2014 16:15 - 19:00, Ada/Sonen (rom 3407), Ole-Johan Dahls hus

På verksted i 3D-printing kommer vi til å prate litt om hvordan 3D-printere har utviklet seg, hva slags printere, materialer og teknikker som finnes, osv. Hoveddelen av kurset kommer til å bestå av å tegne og printe modeller.