Arrangementer

Velkommen som ny student hos oss! Her finner du en oversikt over alt som skjer den første tiden din som student.

Noen av våre tilbud til nye studenter er; forkurs i informatikk og matematikk, personlig veiledning, karriereveiledning m.m.

Kommende arrangementer

Tid og sted: 14. aug. 2016 16:00 - 20:00, Ole-Johan Dahls hus

Jentedagen søndag 14. august er for alle jenter som skal begynne på et av våre bachelorprogrammer i informatikk denne høsten! Frykter du at Blindern er stort og uoversiktlig? Kjenner du ingen på IFI fra før? Lurer du på hvordan det er å være jente blant mange gutter?

Tid og sted: 16. aug. 2016 16:00 - 18:30, Ole-Johan Dahls hus

Jentedagen tirsdag 16. august er for alle jenter som skal begynne på et av våre masterprogrammer i informatikk denne høsten! Enten du er helt fersk IFI-student eller bare fersk masterstudent, inviterer vi til en liten tjuvstart.

Tid og sted: 17. aug. 2016 11:45 (slutter) 19. aug. 2016 15:00, Ole Johan Dahls hus

Velkommen til 3 dager obligatorisk undervisning og ulike sosiale arrangementer, blant annet møte med våre samarbeidspartnere: Simula, Sintef og Unik.

Benytt anledningen til nettverksbygging, til å bli bedre kjent med både medstudenter og forskningsgruppene ved instituttet, samt hjelp til å velge emner.