print logo

Arrangementer

Velkommen som ny student hos oss! Her finner du en oversikt over alt som skjer den første tiden din som student.

Noen av våre tilbud til nye studenter er; forkurs i informatikk og matematikk, personlig veiledning, karriereveiledning m.m.

Kommende arrangementer

Tid og sted: 18. des. 2014 14:15 - 17:00, Ole-Johan Dahls hus

Institutt for informatikk har den glede å invitere alle kandidater som har presentert sin masteroppgave i løpet av høstsemesteret 2014 til en formell seremoni med utdeling av vitnemål og en liten gave fra instituttet. Kandidatenes veiledere, familie, venner og medstudenter er også hjertelig velkomne!

Tid og sted: 13. jan. 2015 10:15 - 16. jan. 2015 15:00, Ole Johan Dahls hus

Det blir 3- 4 dagers obligatorisk undervisning og denne gangen er det fokus på selve oppgaveskrivingen. Det blir teori- og metodeforelesninger, og skrivekurs.  Det er obligatorisk oppmøte. NB: Det kan komme endringer i programmet.