print logo

Arrangementer

Velkommen som ny student hos oss! Her finner du en oversikt over alt som skjer den første tiden din som student.

Noen av våre tilbud til nye studenter er; forkurs i informatikk og matematikk, personlig veiledning, karriereveiledning m.m.

Kommende arrangementer

Tid og sted: 10. aug. 2014 16:00 - 20:00, Ole-Johan Dahls hus

Vi inviterer alle nye informatikkstudiner til Jentedagen søndag 10. august! Frykter du at Blindern er stort og uoversiktlig? Kjenner du ingen på IFI fra før? Lurer du på hvordan det er å være jente blant mange gutter?

Tid og sted: 11. aug. 2014 09:00, Merk: Sophus Lies auditorium

Velkommen til studiestart for alle nye bachelorstudenter i informatikk!

Mandag 11. august klokken 9.30 blir det en felles markering av åpningen av studieåret 2014/2015. Resten av dagen blir det velkomstmøte for studenter på ditt studieprogram. På ettermiddagen vil du sammen med fadderen din delta på velkomstseremonien på Universitetsplassen i sentrum.

Tid og sted: 12. aug. 2014 - 15. aug. 2014, Sopus Lies auditorium

Skal du studere informatikk til høsten? Har du aldri hørt om Linux, Emacs eller Java? Er det lenge siden du har drevet med programmering? Institutt for informatikk inviterer deg til forkurs i informatikk før forelesningene starter opp!

Tid og sted: 13. aug. 2014 10:15 - 16. aug. 2014 15:00, Ole Johan Dahls hus

Velkommen til 3 dager obligatorisk undervisning og ulike sosiale arrangementer, blant annet møte med våre samarbeidspartnere: Simula, Sintef og Unik.

Benytt anledningen til nettverksbygging, til å bli bedre kjent med både medstudenter og forskningsgruppene ved instituttet, samt hjelp til å velge emner.