Kommende arrangementer

Tid: 19. sep. 2016 - 8. okt. 2016

I løpet av første semester får du anledning til å møte alle forskningsgruppene på Institutt for informatikk. Her vil gruppene presentere sin forskning, ledige masteroppgaver og du får anledning til å knytte kontakt med mulige veiledere. Dette er viktig i forbindelse med studieplanen som skal leveres 1. desember.

Tid og sted: 19. sep. 2016 - 8. okt. 2016, Ole Johan Dahls hus

The groups will present themselves, their research and available master projects for master students who started this year. Take this opportunity to find your academic supervisor and the subject for your master thesis. This is important when it comes to the deadline for submitting you study plan agreement. The deadline for this is December 1st.

Tid og sted: 26. okt. 2016 16:15 - 17:30, Ole-Johan Dahls hus, Escape

Studielaben arrangerer "hverdagsinformatikk" med ulike temaer for alle studenter, men spesielt førsteårsstudenter.

Tid og sted: 10. jan. 2017 10:15 - 13. jan. 2017 15:00, Ole Johan Dahls hus

Det blir 3- 4 dagers obligatorisk undervisning og denne gangen er det fokus på selve oppgaveskrivingen. Det blir teori- og metodeforelesninger, og skrivekurs.  Det er obligatorisk oppmøte. NB: Programmet vil bli oppdatert i november/desember 2016