Jentelunsj 12. oktober 2017

Institutt for informatikk inviterer jenter til Jentelunsj som en oppfølging av Jentedagen.

NB! riktig dato er torsdag 12. oktober (men påmeldingsfristen er 11. oktober :)

Arrangement er rettet mot jenter på IFI, spesielt jenter som er førsteårsstudenter bachelor og master. Vi vil invitere til en hyggelig lunsj med mat og påfyll av informasjon. Vi får besøk av nyutdannede jenter som har gått på IFI, de vil dele sine erfaringer fra arbeidsliv og nettverksbygging.

Nyutdannede jenter fra IFI forteller oss om sin bakgrunn, studier, samt hvordan deres hverdag ser ut. I tillegg skal vi få høre litt om hvilke muligheter jenter har etter endt studie, og hvordan jenter kan utforske verden med den utdannelsen de har.

Det vil også være åpent for mingling og spørsmål.

Send gjerne inn spørsmål eller saker du ønsker å ta opp til reale-jenter@ifi.uio.no.

Meld deg på:

Publisert 29. sep. 2017 18:05 - Sist endret 9. okt. 2017 14:45