Seminar på Sundvolden for alle førsteårsstudenter i informatikk

21. og 22. september reiser alle nye bachelorstudenter i informatikk på seminar med overnatting til Sundvollen.

Fra torsdag 21. september til fredag 22. september skal du reise med studieprogrammet ditt på programseminar med overnatting på Sundvolden hotell.  I løpet av de to dagene vil du oppleve å få nye venner på studieprogrammet ditt, du lærer mer om deg selv og andre - og du får inspirasjon til informatikkfaget.

Alle studieprogrammene har vært sitt programseminar. Programmet på seminaret vil bestå blant annet av gruppeoppgaver blant annet i IN1000, litt om studieteknikk og samarbeid og kortere foredrag om aktuelle temaer med mer.

Du må melde deg på eller si fra om du ikke kan komme via nettskjema. Aller siste påmeldingsfrist er søndag 17. september kl. 23.59 eller så lenge det er ledige plasser. Det koster ingenting å delta. Arrangementet er alkoholfritt.

Du vil ikke miste noen forelesninger ved å melde deg på. Gruppetimer i informatikkemner som går på torsdagen og fredagen vil bli flyttet. Tilbakemeldinger på oblig 4 i IN1000 vil primært bli gitt på seminaret. TA MED 3 utskrifter av egen innlevering (kun programfilene)!

Det settes opp buss torsdag morgen fra parkeringsplassen ved Ole-Johan Dahls hus og tilbake. Oppmøte kl. 08.30 torsdag 21. september. Vi er tilbake igjen senest kl. 17.00 på fredagen.

Publisert 3. juli 2017 20:35 - Sist endret 11. sep. 2017 14:55