Studiestart for nye bachelorstudenter høsten 2018

Velkommen til studiestart for alle nye bachelorstudenter i informatikk mandag 13. august.

Mandag 13. august klokken 9.30 blir det en felles markering av åpningen av studieåret 2018/2019 for alle nye informatikkstudenter. Det hele vil foregå i auditoriet Sophus Lie. Oppmøteregistering skjer fra klokken 9.00 i foajeen. Resten av dagen blir det velkomstmøte for de nye studentene i Ole-Johan Dahls hus. Da møter du medstudentene dine, faglærere og faddergruppen din.

Som ny student ved Universitetet i Oslo er det en rekke ting du må sette deg inn i. Den første dagen vil du få nyttig informasjon om studier og studiestart. Husk at det er obligatorisk for alle nye studenter å møte opp den første dagen. Er du forhindret fra å møte, må du melde fra til studieadministrasjonen.

Mandag ettermiddag vil du sammen med fadderen din delta på den tradisjonelle og høytidelige velkomstseremonien på Universitetsplassen i sentrum som markerer starten på din studietid ved Universitetet i Oslo. Her ønskes alle nye studenter velkommen av rektor og resten av universitetsledelsen. I motsetning til tidligere år er det ikke gratis reise ned i år, så pass på å kjøpe billett!

Publisert 3. juli 2017 20:35 - Sist endret 1. juni 2018 11:12