Startpakke for Ifi-studenter - kom i gang på egen maskin

Kom i gang med egen laptop

Flere og flere studenter velger å bruke egen laptop i studiene, og vi gir deg her en oversikt over de viktigste punktene for å komme i gang, enten du kjører Linux, Mac eller Windows. Les mer for å lære om oppkobling til trådløs, utskrifter, gratislisenser fra Microsoft og mer.

Programvarer

Her finner du en liste over relevante programvarer til ditt operativsystem, som kan være relevant til studiene.

Programvare for kurs

Følger du begynnerkursene? Her finner du en samlig av verktøy for deg som bruker egen datamaskin.