Programmer for INF1100

I kurset INF1100 trenger du programmeringsspråket Python, en editor for å redigere programfiler, og et terminalvindu for å kunne kjøre programmene du lager. Her er anbefalingene for ulike plattformer:

• Linux: Har du først installert Linux er det enkelt å installere de verktøyene du trenger. Alternative editorer er gedit, Atom og Emacs
  • Mac: Python og terminalvinduet kommer ferdig installert. Du trenger en editor, f.eks Atom eller Aquamacs Emacs. Du kan også installere Anaconda, som gir deg Python, editor og terminalvindu i et integrert miljø.
  • Windows: Det enkleste er å installere Anaconda, som gir deg et integrert miljø (IDE) med Python, editor og terminalvindu.

Mer detaljert informasjon om installasjon av verktøyene du trenger finnes her.

Publisert 16. aug. 2012 12:40 - Sist endret 12. aug. 2016 21:35