print logo

Java

Her er noen nyttige Java-pakker.

easyIO

Denne pakken benyttes mye i kursene INF1000 og INF1010. (Men før du kan installere den, men må du installere Java.)
Windows
Det finnes et eget oppsettprogram for Windows.
Linux og Mac
Filen easyIO-v5.0.exe inneholder de filene du trenger. (Selv om filnavnet slutter på .exe, er det en ZIP-fil og kan åpnes med zip-programmet.)
  1. Lag en mappe med navn easyIO ett eller annet sted på disken din. Legg .class-filene i denne mappen.
  2. Sett CLASSPATH til å omfatte også mappen hvor easyIO ligger.