Programvare for Linux

Vi har ikke lagt opp mye programvare for Linux her. Årsaken til dette er at programmer som Emacs, Ghostscript, LaTeX, Perl, Python, C- og C++-kompilatorer med mere følger med de fleste Linux-distribusjonene.

• Anaconda er et program fra Continuum for vitenskapelig programmering i Python.
  • Atom er en moderne og kostandsfri teksteditor med et grafisk grensesnitt og store muligheter. Emacs er et alternativ.
  • Audacity er et fritt og gratis lydredigeringsprogram. Det kan spille inn lyder, spille av lyder, importere og eksportere formatene WAV, AIFF og MP3 filer og mer.
  • FileZilla er et enkelt FTP/STP program som du kan bruke til bl.a. få tilgang til dine filer fra hjemområdet i et grafisk grensesnitt.
  • Java-kompilator for Linux.
  • Programmeringsspråket Maude er spesielt sterkt på logisk spesifikasjon.
  • Python
Publisert 23. aug. 2011 11:24 - Sist endret 22. aug. 2016 13:38