English version of this page

Aktuelle saker

• jo-dohl.660 Masterstudiet i kjemi fikk toppkarakterer av studentene 21. mars 2018 11:14

Hvert år gjennomfører NOKUT en undersøkelse blant landets studenter hvor de gir karakterer til studieprogrammet og institusjonen de går på. Studentene har gitt masterprogrammet ved Kjemisk institutt toppkarakterer i undervisning og evaluering!

• energy507 Senter for Materialvitenskap og nanoteknologi er med på 2 av 4 tildelinger fra ENERGIX 19. mars 2018 16:35

9. mars la Forskningsrådet ut den siste oppdaterte beskjeden om tildelingene fra ENERGIX-programmet hvor SMN er med på hele 2 av 4 tildelinger for prosjekter i kategorien «Grensesprengende nye ideer eller metoder innenfor energiforskning».

• Vebjørn Bakken blir direktør for UiO:Energi 19. mars 2018 15:24

Styret ved Universitetet i Oslo tilsatte 13. mars Vebjørn Bakken som direktør for UiOs tverrfaglige satsing til fremme av nye måter å bruke energi på for å redusere klima- og miljøproblemer, UiO:Energi.