Publisert 31. jan. 2017 14:55

Steven Wilson, førsteamanuensis ved Kjemisk institutt, er tildelt prisen "Årets foreleser" av Studentutvalget ved Det Matematisk-Naturvitenskapelige Fakultetet (MNSU).

Publisert 30. jan. 2017 11:28

Vil du være med på å lage en spennende fadderuke med sosiale aktiviteter og faglig innhold? Kjemisk institutt søker programfaddersjefer for fadderuka 2017. Bli med og skap god stemning på ditt program!

Publisert 23. des. 2016 14:24

For å gjøre fadderuka på Kjemisk institutt enda bedre lyser vi ut en stilling som faddersjef for hele Kjemisk institutt. Vi søker deg som er god til å planlegge og motivert til å bidra til at nye studenter får den beste mulige starten på studiene. På Kjemisk institutt har vi tradisjoner for et godt faglig opplegg under fadderuka, og dette ønsker vi å videreføre.