Alumnitreff 2016 på Matematisk institutt

Vi planlegger alumnitreff ved Matematisk institutt på ettermiddag/kveldstid 15. september 2016, så sett av datoen allerede nå!

Det blir litt faglig, mye sosialt og mulighet for å møte igjen gamle medstudenter og se hvordan campus har forandret seg siden du var student...

Sommer på campus

Foto: Elisabeth H. Seland, Matematisk institutt UiO

Til alumnitreffet vil vi invitere alle som har en grad fra Matematisk institutt. Vi vil også invitere de masterstudentene som nærmer seg ferdig med graden sin, så de får en mulighet til å møte alumnere og kanskje få vite litt om hvordan det er å være å jobbe med matematiske fag "der ute i verden"?

Vi planlegger noen korte faglige innlegg. Deretter vil instituttet spandere litt pizza og et glass med noe godt å drikke i RF-kjelleren (med mulighet for å kjøpe mer drikke for dem som ønsker).

For å motta invitasjon til treffet må du være registrert i UiOs alumninettverk. Registrer deg i UiO Alumni i dag.

Mer informasjon og påmeldingsskjema finner du her.

Publisert 26. apr. 2016 13:33 - Sist endret 20. juli 2016 10:52