Enda en lagpremie i årets Holmenkollstafett!

Matematisk institutt deltok tradisjonen tro med lag i Holmenkollstafetten lørdag 13. mai. Laget stilte i klassen A1 (andre lag mix flest menn) og løp inn på tiden 1:09:43 og ble med det nr. 143 av 1426 lag som fullførte i klassen. Det ga lagpremie og medaljer. Gratulerer!

Foran fra venstre: Carl Emil Kåshagen, Rune Hageberg, Tron Omland, Christin Borge, Helmer Aslaksen, Jean Rabault, Astri Strand Lindbæck.

Bak fra venstre: Diako Darian, Fredrik Meyer, Vegard Antun, Carl Fredrik Andresen, Miroslav Kuchta, Trygve Bærland, Christoffer Synnestvedt, Mike Floater.

Foto: Jonas Schenkel

Lagleder Christin henger opp nok en lagpremie i samlingen på postrommet  (som snart må ned pga. midlertidig flytting) sammen med løperne Vegard, Miroslav,Jean og Mike.

Foto: Elisabeth Giil

Publisert 15. mai 2017 15:02 - Sist endret 16. mai 2017 08:39