MidtveisQuiz - et populært studietiltak som anbefales!

Hvordan forberede og motivere studenter til høstens midtveiseksamen? Med pizza og quiz så klart! Fredag 29. september fikk studentene i introduksjonskurset i statistikk (STK1000) testet sine kunnskaper med foreleser Kathrine F. Frøslie som QuizMaster!

"Åpen-bok" - quiz!

Matematisk institutt er veldig positive til tiltak som engasjerer studentene, og når en foreleser vil lokke med pizza og quiz for å motivere sine studenter til å gjøre det bra på midtveiseksamen (og til endelig eksamen ikke minst), stiller vi selvsagt opp med midler!

Fredag ettermiddag, etter dagens forelesning i STK1000, dukket det opp nærmere 70 studenter klare til dyst og sultne på mat.

Etter 2 timer med quiz og 20 fortærte pizzaer var stemningen god, og 3 lag delte førsteplassen med 18 av 20 riktige svar. Foreleser Kathrine har selvsagt et håp om at alle  studentene oppnår dette resultatet under neste ukes midtveiseksamen. Videre kommer hun med følgende oppfordring til sine kolleger:

1) Allier deg med studentforeningen. 2) Be instituttet ditt pent om et budsjett til enkel servering. 3) Grav frem en konteeksamen som ikke er tilgjengelig på nettet, og arranger quiz! For dette er kos!

Les mer om arrangementet og se flere bilder på bloggen til Kathrine som heter Statistrikk!

Publisert 2. okt. 2017 14:44 - Sist endret 2. okt. 2017 14:44