Aktuelle saker

• kaab-andreas UiO professor med i panel for kommende IPCC rapport 18. aug. 2017 15:25

FNs klimapanel har nylig offenliggjort forfatterpanelene for arbeidet med den kommende Special Report on the Ocean and Cryosphere in a Changing Climate. Fra UiO vil professor i geomatikk Andreas Max Kääb være med i forfatterpanelet for et av kapitlene i rapporten.

• astronomyontap-cafesor Uformell astronomi til folket 17. aug. 2017 09:53

Er vitenskap bedre på pub? Nå kan du finne ut av det selv. Forskere fra Institutt for teoretisk astrofysikk gir deg astronomi på kveldstid i Oslo sentrum. Neste arrangement er på Café Sør mandag 28. august.

• nyemasterstudenter Velkommen nye masterstudenter 15. aug. 2017 13:40

Fadderuken er i gang, og fagutvalget ved Institutt for teoretisk astrofysikk tar godt imot de nye masterstudentene ved instituttet.

Arrangementer

• robothand Introduksjonsuke for nye masterstudenter på Institutt for informatikk 16. aug. 2017 00:00

Velkommen til 3 dager obligatorisk undervisning og ulike sosiale arrangementer, blant annet møte med våre samarbeidspartnere: Simula, Sintef, Gründerskolen.

Benytt anledningen til nettverksbygging, til å bli bedre kjent med både medstudenter og forskningsgruppene ved instituttet, samt hjelp til å velge emner.

• Lansering: Nye nasjonale retningslinjer for åpen tilgang til vitenskapelige artikler 22. aug. 2017 12:00

Hold av datoen: 22. august legges de nasjonale retningslinjene for åpen tilgang til vitenskapelige artikler frem på et seminar på Universitetet i Oslo.

• siri_9l0a2430-copy Lørdagsrådet live 23. aug. 2017 12:15

Lurer du på hvordan du får napp? Er det et råttent eple i bofellesskapet ditt? Siri Kristiansen tar med seg tre av sine beste rådgivere til UiO for å hjelpe studenter med kjærlighetslivet, rotete roomies og hjemlengsel.

I media