Aktuelle saker

• illustrasjon_livsvitenskap_i_lunsjen_mars_2017 Søt musikk på livsvitenskap i lunsjen? 22. mars 2017 13:41

Alt ligger til rette for at det kan oppstå minneverdig søt musikk på livsvitenskap i lunsjen 29. mars. Ta med matpakka til Realfagsbiblioteket, og hør om fremragende hjerneforskning innen flere ulike fag. Du møter blant andre musikkviter Alexander Jensenius som nylig ble tildelt et senter for fremragende forskning.

• meyer_small Abelprisen 2017 til Yves Meyer 21. mars 2017 12:05

Prisen er tildelt Yves Meyer (77), École Normale Supérieure Paris-Saclay, Frankrike, “for hans nøkkelrolle i utviklingen av den matematiske teorien om wavelets.” Matematisk institutt gratulerer.

• dsc_0123 Realfag engasjerer under Åpen dag 20. mars 2017 22:41

Hvert år arrangerer Universitetet i Oslo en Åpen dag for å vise frem hva som finnes av studiemuligheter. På Vilhelm Bjerknes' hus samlet det seg realfagsinteresserte elever for å lære mer.

I media