Aktuelle saker

• samling-forskere-arendalsuka2018-v13 MN på Arendalsuka 2018 6. juli 2018 11:26

MN-forskere deltar på Arendalsuka i år, Norges største politiske møteplass. Gjennom våre arrangementer og aktiviteter gis gode smakebiter på vår forskning innen realfag og teknologi.

• livsvitenskap_kollasj_660 Finansiering av nye konvergensmiljø 2018/2019 25. juni 2018 08:30

UiO:Livsvitenskap finansierer i dag sju konvergensmiljø – tverrfaglige forskningsgrupper som jobber med store samfunnsutfordringer innen livsvitenskap relatert til helse og miljø/bærekraft. Ny søknadsrunde starter nå. Påmeldingsfrist for digital møteplass og workshoper er 22. august.

• et-loft-for-undervisningskvaliten-ved-mn-gruppebilde-660px Et løft for undervisningskvaliten ved MN-fakultetet 22. juni 2018 14:26

Denne uken har MN-fakultetet hatt storfint besøk fra University of Minnesota. Seks lærere derfra har kurset norske universitetslærere i studentaktiv undervisning i et såkalt Summer Institute. Dette er første gang et Summer Institute arrangeres i Norge.

I media