Jenter og teknologi

Er du nysgjerrig på studier og karriere innen teknologi og realfag? Er du jente i videregående skole? Da er du hjertelig velkommen til den store inspirasjonsdagen Jenter og Teknologi.

Høgskolen i Oslo og Akershus og Universitetet i Oslo ønsker å inspirere jenter til å åpne øyene for mulighetene du får om du velger å studere teknologi og realfag.

Hva skal til for å få en fet tech-jobb, og hvordan er det å studere teknologi og realfag?

På denne konferansen får du innblikk i spennende studier og karrieremuligheter. Du får møte studenter og mulige arbeidsgivere.

Til konferansen kommer NHO-sjef Kristin Skogen Lund, spilldesigner Martine Leonardsen fra Play Magnus, Lær Kidsa Koding og Ingeniører uten grenser. Du får foredrag om NASA og CRISPR, kjemishow , tech-vlogging og en sofaprat med gode rollemodeller.

Arrangementet er gratis, men krever påmelding grunnet begrenset antall plasser og lunsjservering.

Meld deg på innen 30. januar.

Mer om programmet samt påmelding

Publisert 20. des. 2017 09:16 - Sist endra 20. des. 2017 09:16