Sjekk også ut siden vår på Facebook for både store og små oppdateringer!

Tidlegare

Tid og stad: 9. nov. 2016 17:15, Vilhelm Bjerknes Hus, aud 4

Hva er viktigst for deg; at pensumboka er best eller at den koster under 800 kr? Lærer du egentlig noe av tilbakemeldingene du får på obliger? Hvordan bør det nye studentområdet på geofag se ut? Hvorfor er det egentlig ikke bokskap på Entropia, det nye studentområdet på fysisk? Er det noe annet enn standard obliger som kunne testet evnene dine igjennom et semester? Skal vi bruke Fronter eller Devilry?

Dersom noen av spørsmålene ovenfor fikk deg til å tenke litt over hvordan det er å være student på MN eller hva som skal til for å skape bra undervisning, og du kanskje tenker at du kan ha noen forslag på hvordan studielivet her kan bli bedre, bør du bli med i MNSU! Mer informasjon under bildet.

Tid og stad: 11. mai 2016 17:15 - 19:30, Auditorium 1, Vilhelm Bjerkes hus

Onsdag 11. mai er det allmøte i Matematisk-Naturvitenskapelig Studentutvalg kl 17:15, se event på Facebook her. Dagsorden finner du her.

Vi orienterer om semesteret som har vært, velger nye medlemmer og en representant til Studentparlamentet.

Carl Henrik Gørbitz vil holde et fordrag for oss med tittelen:

“Life, but not as we know it.” -Muligheten for liv i Universet fra en kjemikers perspektiv

Vi avslutter med grilling og gratis mat!

Tid og stad: 18. nov. 2015 16:30 - 18:00, Auditorium 1, Vilhelm Bjerkes hus

Onsdag 18. november er det allmøte i Matematisk-Naturvitenskapelig Studentutvalg kl 16:30. Sakspapirer finner du her.

Årets foreleser, Anne Krag Brysting vil holde et fordrag for oss, i tillegg til at vi vil få en orientering om hva som skjer med digital eksamen på vårt fakultet!

Vi orienterer om semesteret som har vært, velger nye medlemmer, ny leder og studentrepresentanter til fakultetsstyret. Det vil bli servert gratis pizza!

Se event på Facebook!

Tid og stad: 20. nov. 2014 17:00, Realistkjelleren

Torsdag 20. november er det allmøte i Matematisk-Naturvitenskapelig Studentutvalg kl 17:00 i Realistforeningens kjeller i Vilhelm Bjerknes hus. Vi orienterer om semesteret som har vært, velger nye medlemmer, ny leder og studentrepresentanter til fakultetsstyret.

Sakspapirer finner man her.

Det blir servert taco!

Facebook-event finnes her.

Tid: 22. mai 2014 17:15

Torsdag 22. mai er det allmøte i Matematisk-naturvitenskapelig studentutvalg. Vi skal orientere om semesteret som har vært, om endringene som har skjedd med retningslinjene for masterkarakter og valg av nye medlemmer.

Sakspapirer ligger her.

Det blir (grill?)mat!

Se facebook-event her.

Tid: 14. nov. 2013 17:15

Torsdag 14. november er det klart for høstens allmøte i Matematisk-naturvitenskapelig Studentutvalg. Vi får besøk av UiO : Realfagsbiblioteket, vi skal orientere om semesteret som snart er ferdig (tida flyr!!), vi skal velge nye tillitsvalge og mer.

Se event på Facebook!

Tid: 22. mai 2013 17:15

Onsdag 22. mai er det klart for semesterets allmøte i MNSU. Her skal vi orientere om semesteret som (snart) er forbi, vi får besøk av det nye studentombudet Marianne Høva Rustberggard og vi skal velge nye medlemmer inn i studentutvalget! Sakspapirer til allmøtet kommer litt nærmere, men hold av datoen allerede nå :)

Se event på facebook her.