SFE-studenter mottar 1 million kroner

For andre gang tildeles masterstudenter i innovasjon og entreprenørskap ved Senter for entreprenørskap 1 million kroner fra Forskningsrådets program STUD-ENT.

To smilende unge menn foran en vegg

Studententreprenørene Daniel Arevalo (venstre) og James O'Donnell. Foto: Anna M. E. Jarbekk

Gratulerer til studentene og deres startup Glimty

Senter for entreprenørskap gratulerer James O'Donnell og Daniel Arevalo som er grunnleggerne bak oppstarten Glimty. Begge er studenter fra masterprogrammet i innovasjon og entreprenørskap ved Universitetet i Oslo. Glimty er et digitalt intelligent kundestøttesystem som for eksempel kan hjelpe kunder til å finne den perfekte gaven i en nettbutikk. Senteret ønsker dem lykke til med utviklingen av bedriften. Les hele saken her (NB: Engelsk tekst).

Hva er STUD-ENT?

STUD-ENT-programmet ønsker å oppmuntre til oppstart av flere bedrifter basert på ideer fra studenter ved norske universiteter og høyskoler. Totalt var det 22 prosjekter som mottok støtte i denne runden.

Neste søknadsfrist er 14. februar 2018.

www.glimty.com

Utlysningstekst fra Forskningsrådet (forskningsradet.no)

Facebook gruppe for STUD-ENT ved UiO

Publisert 27. juni 2017 15:20 - Sist endret 27. juni 2017 15:20