print logo

Forsiden

Verktøy og tjenester

Aktuelt fra UiO

Aktuelt fra MN

 • vegard-inne-liten - Tidlig kontakt med industrien er viktig

  Vegard Lillevoll tar en master i robotikk, og har sommerjobb hos Kongsberg Defence and Aerospace på Kjeller.

 • kine-ute_liten Skåner deg for uforutsette regnbyger

  Kine Onsum Moseid (23) har sommerjobb ved Meteorologisk institutt på Blindern. Der skal hun gjøre værmeldinga mer treffsikker.

 • img_7061b Rampen som ble årets foreleser

  Han har kranglet med biskopen, tilhørt trønderhovedstadens mest rølpete gjeng og sovet med en mannevond iguana. Nå bruker Are Raklev mye av tiden sin på å lete etter den mørke materien – under sofaen og alle andre steder.

 • francesca-vortex Legger verdens største puslespill

  Francesca klipper verden i bittesmå deler og studerer dem, atom for atom. Når hun setter bitene sammen igjen, trer helheten og sammenhengen fram. Slik er hverdagen hennes om i jobben som kjemiker på Sintef.

 • comp-phys_molecular-dynamics1-624x390_vortex Utdanningsprisen til Computational Physics

  UiOs Utdanningspris for 2015 går til studieretningen Computational physics, den mest populære studieretningen innenfor masterprogrammet i fysikk.

 • smn-015b Solceller i verdensklasse

  Solenergi er den fornybare energikilden som har størst potensiale til å løse verdens energiutfordringer. Nå bygger UiO et nytt verdensledende forskningsmiljø på feltet.

 • phd-day2015-bjerga507px PhD Day 2015

  Hvordan skal man forklare forskning på en enkelt forståelig og inspirerende måte? Og hvordan få media engasjert i din forskning? For andre år på rad ble PhD Day arrangert på Realfagsbiblioteket for å gi svar på nettopp dette.

 • vimenn_forandrer-medisinen-1---kopi MN-forskere intervjuet om helse og teknologi

  I siste utgave av Vi Menn er MN-forskere intervjuet i to artikler om hvordan forskning innen medisin og teknologi sammen kan brukes for å møte helseutfordringer.

 • bilde-til-vortex%281%29 Viten på lørdag - åpent seminar 6/6

  Hva kan vi vente oss av fremtidens legemidler? Hvordan kan vi bidra til at eldre kan bo bra hjemme så lenge som mulig? Dette er blant spørsmålene vi tar opp når vi lørdag ønsker velkommen til seminar om realfag og teknologi i helsesektoren.

  Arrangementet er gratis og åpent for alle. Vel møtt!

 • Erfaringsseminar om digital eksamen

  MN-fakultetet er aktivt testfakultet i prosjektet "UiO digital eksamen" som er planlagt innført i løpet av 2017. I går ble det holdt erfaringsseminar om prosjektet.

Personer

Finn ansatte og studenter