Aktuelt

Er du en engasjert student som verdsetter et godt studiemiljø? Vi søker deg som vil bidra til at de nye studentene får den beste mulige starten på studiene, og som er stolt av studiemiljøet på MN.

Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen

Er du opptatt av god gruppeundervisning? Ønsker du en jobb som er relevant for utdanningen din? Bli med på å utvikle studiekvaliteten ved MN-fakultetet!

Universitetssenteret på Svalbard (UNIS) tilbyr spennende studiemuligheter som er relevante for mange av MN-fakultetets studenter.

Vil du bli en del av gjengen til studieinfo til MN-fakultetet ved UiO? Vi har ledig 20 % stilling , dvs. en dag pr. uke.

Vi søker studentguider for to dager i september

Want to spend an unforgettable autumn in Svalbard? The University Centre in Svalbard (UNIS) offers  internationally recognized research- and field-based education in Arctic science and provides students with modern research infrastructure and awesome experiences.

Internasjonalt kontor ved MN-fakultetet, UiO, har ledig stilling 1 dag pr. uke.

Har du lyst på en annerledes lunsjpause med litt faglig påfyll? Onsdag 26. august kommer Norsk Industri til Blindern.

The University of California San Diego, the University of Oslo, and Simula Research Laboratory welcome you to the joint 2015 Summer School in Computational Physiology: Models, Tools, and Techniques for Cardiac Applications

Oslo, Norway, 15-26 June 2015

La Jolla, CA, USA 10-14 August 2015

Statnett søker seks studenter til det tverrfaglige sommerprosjektet KUBE.

Multiconsult tilbyr mange spennende sommerengasjementer for studenter.

Har du lyst til å reise på utveksling?

Nå er det bare å holde av 12. februar 2015! Da kommer arbeidsgivere innen teknologi- og realfag til Blindern, og du kan treffe de på stands, høre bedriftspresentasjoner og gå på speedintervjuer.

Bli med på den nye nettverksdagen for teknologi- og realfag ved UiO, kom på RealKarriere 2015!

Bilde av student

Brenner du for faget ditt? Vil du formidle din kunnskap og engasjement til andre? Bli skolebesøker for MN-fakultetet.

Studieinfo ved MN-fakultetet, UiO, har ledig stilling 1 dag pr. uke.

Vil du studere og jobbe med innovasjon? Gründerskolen sender deg til noen av verdens beste innovasjonsmiljøer i utlandet. Husk søknadsfrist 15. oktober.

Ønsker du å skaffe deg relevant erfaring underveis i studiene, men er usikker på hvilke muligheter som finnes? Lurer du på hva slags jobber du kan få med utdannelsen din?

Har du en idé til et nytt produkt eller en ny tjeneste? Delta på Idéprisen og vinn 100 000 kroner!

Har du lyst til å være med på et spennende prosjekt på tvers av fagene? Er du interessert i hvordan framtidens energibehov kan løses? Da kan du melde deg på Energi4010 høsten 2014.

For første gang deltar et studentlag fra UiO i en internasjonal konkurranse i syntetisk biologi. Studentene har brukt hele sommerferien på å jobbe med  prosjektet, som skal presenteres i Boston i november.