MN søker ny fadderkoordinator

Er du opptatt av at nye studenter skal få en god start på realfagsstudiene?MN trenger ny fadderkoordinator til Årsenheten i realfag.

Hvem søker vi?

• Du er student ved MN-fakultetet, men det er ikke et krav at du har gått på årsenheten selv
  • Du arbeider selvstendig og effektivt
  • Du evner å engasjere andre studenter i arbeidet
  • Du har et godt nettverk på MN

Hovedansvar

• Lage timeplan for studiestartsuka
  • Lage budjett og søke midler til studiestartsuka i august 2018
  • Bidra til å rekruttere faddere for nye studenter ved årsneheten i realfag
  • Være med å planlegge og holde fadderkurs for fadderne
  • Holde kontakt med studieadministrasjonen ved MN
  • Holde kontakt med MNs nettverk for fadderkoordinatorer og relevante fadderkoordinatorer ved instituttene
  • Logistikkarbeid under studiestartsuka
  • Etterarbeid (bl.a. evaluering av studiestartsuka)

Du vil ha hovedansvaret for oppgavene, men mye av dette arbeidet vil gjøres i samarbeid med faddersjef på MN-fakultetet, fadderkoordinatorene på instituttene og kontaktperson ved MN-fakultetet. Andre arbeidsoppgaver må også påregnes og avtales i samråd med kontaktpersonen ved studieadministrasjonen.

Fadderkoordinator på Årsenheten i realfag er et frivillig verv som honoreres med et gavekort på 3000 kroner. Beløpet dekker ikke full arbeidsbelastning, men er en påskjønnelse for frivillig arbeid.

Søknadsfrist: 20. februar 2018

Send søknad, kortfattet CV og relevante attester til Kristine Jøssang: kristine.jossang@mn.uio.no.

Spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med koordinator for Årsenheten i realfag: kristine.jossang@mn.uio.no

Publisert 8. feb. 2018 14:48 - Sist endret 8. feb. 2018 14:48