MN har ledig deltidsstilling

Ønsker du å gi nye internasjonale studenter en best mulig start hos oss? MN søker ny internasjonal faddersjef.

Hvem søker vi?

• Du er student ved det matematisk-naturvitenskapelige fakultet
  • Du er selvstendig og arbeider effektivt og organisert
  • Du har gode samarbeidsevner og skaper entusiasme for prosjektet
  • Du er både målrettet og kreativ
  • Du er tilgjengelig for jobbing i mai, og må være tilgjengelig i uke 32 og uke 33 i august 2018.
  • Du ønsker å ta velkomsten for nye internasjonale studenter til "et nytt nivå", og gjøre denne til en flott opplevelse for alle

• Rekruttere nok faddere for nye internasjonale studenter i august 2018.
  • Planlegge og gjennomføre kick-off/oppstartsmøte for fadderne i begynnelsen av august, og sørge for god kommunikasjon med alle involverte.
  • Planlegge og gjennomføre sosiale arrangementer for nye internasjonale studenter i august.
  • Hjelpe til å rekruttere en ny internasjonal faddersjef for neste år, og bistå i opplæring.

Arbeidstid

Deltid 10 % av en fulltidsstilling i lønnstrinn 40, ca. 3000 NOK per måned. Stillingen starter snarest etter 01.03.2018 og varer til 01.10.2018.

Søknadsfrist: 20. februar 2018

Send CV, søknad og relevante attester til e.k.groholt@mn.uio.no.

Aktuelle kandidater vil bli intervjuet i uke 9.

Spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med koordinator for internasjonalisering: e.k.groholt@mn.uio.no og christian.thorn@mn.uio.no.

Publisert 8. feb. 2018 14:13 - Sist endret 8. feb. 2018 14:48