MN-studieinfo har ledig deltidsstilling

Vil du bli en del av gjengen til studieinfo til MN-fakultetet ved UiO? Vi har ledig 20 % stilling , dvs. en dag pr. uke.

Foto: Morten Brun

Arbeidsoppgavene er å svare på studierelaterte spørsmål pr. telefon, e-post og i skranke. Vi hjelper studenter med administrative problemer og ulike søknader, lager karakter­utskrifter m.m.

Vi trenger deg som liker å gi god service, er nøyaktig og tar ansvar for oppgaver. Du må kunne norsk flytende, og like å kommunisere på engelsk. Arbeidssted vil være i MN-studieinfo sine lokaler i Vilhelm Bjerknes' hus og i Fysikkbygningen på Blindern.

Du må kunne jobbe en fast dag i uken gjennom et helt semester. Oppgi gjerne i søknaden hvilken dag som kan være aktuell for deg i høstsemesteret 2016.

Lønnstrinn 40.

For spørsmål, ta kontakt med koordinator for MN-studieinfo: marianne.jacobsen@mn.uio.no / tlf 22 85 83 19.

Send en søknad med CV til:

marianne.jacobsen@mn.uio.no

Søknadsfrist: 11. september.