MN søker nye skolebesøkere

Brenner du for faget ditt? Vil du formidle kunnskap og engasjement til andre? Bli skolebesøker for UiO og bidra til få elever til å velge teknologi- og realfag!

© UiO/Simen Kjellin

Vi søker nye bachelorstudenter til MN-fakultetets skolebesøksordning, hvor vi sender ut realfagsformidlere på besøk til videregående skoleklasser.

Du holder foredrag om et tema du jobber med eller interesserer deg særlig for, forteller om hvordan det er å være student, om studietilbudet vårt, og om karrieremuligheter med teknologi- og realfag.

Du får
- Opplæring
- Erfaring med å formidle og skape entusiasme rundt faget ditt
- En relevant og givende deltidsjobb
- Nettverk og muligheter innen hele UiO-systemet

Vi ønsker oss deg som
- Er bachelorstudent (helst på 2. året) innenfor biovitenskap, informatikk, matematikk, geofag, farmasi, eller realfagslektor ved UiO.
- Har ambisjoner om å bli en trygg og dyktig formidler
- Har engasjement for studiene som du ønsker å spre til ungdom

Arbeidstid og lønn:
Skolebesøkene foregår hele året, men det er mest å gjøre i fra nyttår og ut april. Besøkene gjennomføres først og fremst på dagtid, og arbeidsmengden er fleksibel. Du lønnes også for arbeid med forberedelser og workshops. Lønnstrinn 35 (180,80 kr per time).

Virker dette spennende?
Send CV og søknad med beskrivelse av hvorfor du vil ha jobben til ansvarlig for skolebesøksordningen ved MN Anna Valberg a.h.valberg(a)mn.uio.no innen 04.09.17.

Informasjon om ordningen finner du på

OBS: Jobben lar seg kombinere med jobb som studentambassadør for UiO.

Publisert 22. aug. 2017 10:44 - Sist endret 22. aug. 2017 10:44