Studiemuligheter og studentliv på Svalbard - informasjonsmøte 6. november

Tid og sted: 6. nov. 2017 kl.:16:15 - 17:30, Geologibygningen, auditorium 1.

Universitetssenteret på Svalbard (UNIS) tilbyr spennende studiemuligheter som er relevante for mange av MN-fakultetets studenter.

Lurer du på hvordan det er studere på Svalbard og hvilke muligheter som finnes? Du kan tilbringe alt fra noen uker til et helt semester ved Universitetssenteret på Svalbard (UNIS), som tilbyr et stort antall ulike emner på bachelor, master og PhD-nivå innen arktisk biologi, arktisk geologi, arktisk geofysikk og arktisk teknologi.

Informasjonsmøtet 6. november er for deg som interessert i og nysgjerrig på et studieopphold på Svalbard, enten du er bachelorstudent, masterstudent eller phd.-kandidat. Det er også aktuelt for deg som allerede har søkt deg til UNIS våren 2018, da kan du få vite om praktisk nyttige ting før reisen og spørre om det du lurer på.

Søknadsfristen for å ta emner sommeren og høsten 2018 er hhv. 15. februar og 15. april. Du søker via nettsiden til UNIS.

Besøk også UNIS sin nettside  og Facebookside.

Velkommen!

Publisert 9. okt. 2017 14:33 - Sist endret 1. nov. 2017 14:04