Ledig stilling som skolebesøker

Brenner du for faget ditt? Vil du formidle din kunnskap og engasjement til andre? Bli skolebesøker for MN-fakultetet.

Bilde av student

Som skolebesøker jobber du med å inspirere elever til å velge teknologi- og realfag. MN-fakultetet sender ut realfagsformidlere på besøk til videregående skoleklasser. Du holder foredrag om et tema du jobber med eller interesserer deg særlig for, og forteller om hvordan det er å være student, om studietilbudet vårt, og om karrieremuligheter med teknologi- og realfag.

Du får:
- Kursing i presentasjonsteknikk
- Erfaring med å formidle og skape entusiasme rundt faget ditt
- En relevant og givende deltidsjobb
- Nettverk og muligheter innen hele UiO-systemet
- Oppfølging i arbeidsperioden

Vi ønsker oss deg som er
- Student ved MN-fakultetet eller lektorprogrammet med studieretning realfag
- Ambisjoner om å bli en trygg og dyktig formidler
- Engasjement for studiene som du ønsker å spre til ungdom

Arbeidstid og lønn:
Skolebesøkene foregår hele året, men det er mest å gjøre i fra nyttår og ut april. Besøkene gjennomføres først og fremst på dagtid, og arbeidsmengden er fleksibel. Du lønnes også for arbeid med forberedelser og workshops. Lønnstrinn 35 (177,80 kr per time).

Virker dette spennende?
Send CV og søknad med beskrivelse av hvorfor du kunne tenkt deg jobben til a.h.valberg@mn.uio.no innen 11. desember.

Informasjon om ordningen finner du her.

Emneord: skolebesøk, formidling, realfagsformidler
Publisert 26. nov. 2014 15:46 - Sist endret 28. nov. 2014 13:18