MN-fakultetet søker fadderstyre for Årsenheten i realfag

Er du en engasjert student som verdsetter et godt studiemiljø? Vi søker deg som vil bidra til at de nye studentene får den beste mulige starten på studiene, og som er stolt av studiemiljøet på MN.

Fadderstyret på Årsenheten i realfag

Vi søker 4 personer som ønsker å bidra litt ut over de vanlige fadderoppgavene og som kan være med å forme Årsenheten i realfags fadderopplegg som en del av et fadderstyre. Medlemmene i fadderstyret honoreres med gavekort på 2000 kr, men det forventes frivillig arbeid i tillegg til honoraret.

Du vil få god opplæring, og skal forholde deg til MN-fakultetets faddersjef.

Oppgavene er:

• Jobbe opp mot faddersjef ved MN-fakultetet og studiekonsulent for Årsenheten i realfag

• Være med på å planlegge Årsenhetens opplegg for fadderuken

• Delta på MN-fakultetets opplæring av faddere

• Rekruttere faddere til Årsenheten i realfag

• Være fadder på Årsenheten i realfag

Hvem søker vi?

• Du studerer ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet

• Du samarbeider godt med andre

• Du er positiv og evner å engasjere andre studenter

• Du må være full av pågangsmot og gjerne kreativ i løsningene

Hvis du ønsker å være med i fadderstyret tar du kontakt med koordinator for Årsenheten i realfag Kristine Jøssang:  kristjo@mn.uio.no