Laptop detaljer

Vi har bærbare datamaskiner med Fedora Linux tilgjengelige for utlån i skranken i Realfagsbiblioteket.

Maskinspesifikasjoner:

Produsent Lenovo
OS Linux, Fedora 24
Processor  Intel core i5-4210M, 2.60GHz x 4
Minne 8GB
SSD 128GB
Skjerm 15,4''
Wireless Ja
Backup ikke

I tillegg har maskinene nettleser og disse programpakkene installert:

• Anaconda
  • python, numpy, scipy, matplotlib, gnuplot, python-gnuplot
  • git
  • eclipse
  • codeblocks
  • osv

Du har også sudo-rettigheter og kan installere all programvare du trenger. Du kan også re-installere OS. Les mer om Fedora.

Publisert 21. sep. 2015 10:25 - Sist endret 19. juli 2016 09:19