RealKarriere

RealKarriere er den store karriere- og nettverksdagen for teknologi og realfag ved Universitetet i Oslo.

Målet er å skape en god kontaktarena hvor studenter kan bli kjent med arbeidsgivere og fremtidige karrieremuligheter, og hvor bedrifter får en unik mulighet til profilering og omdømmebygging blant landets kommende talenter innen teknologi og realfag.

RealKarriere 2018

Torsdag 8. februar, kl 12:00-16:00

Vilhelm Bjerknes' hus på Blindern

Legg til i kalender

 

Årets bedrifter

 • accenture

  Accenture er et konsulentselskap som leverer en rekke tjenester og løsninger innen strategi, rådgivning, digitalisering, teknologi og outsourcing

 • bearingpoint

  BearingPoint is an independent management and technology consultancy with European roots and a global reach. Working for BearingPoint means working on challenging projects together with clients across various industries. For the right candidate, we can offer exciting career opportunities and possibilities to learn and grow in a highly competent environment.

 • dnv

  DNV GL er et internasjonalt selskap innen kvalitetsikring og risikohåndtering. Siden 1864 har vårt formål vært å sikre liv, verdier og miljøet. Våre ansatte i mer enn 100 land bistår kundene våre med å forbedre sine virksomheter på en sikker og bærekraftig måte.

 • exabel

  Exabel er en AI-startup som bygger en sanntidsløsning som monitorerer verdens finansmarkeder på jakt etter viktige finanshendelser. Løsningen har som mål å tilfredsstille informasjonsbehovet til profesjonelle investorer.

 • forskerfabrikken

  Forskerfabrikkens mål er å vekke barn og unges interesse for real- og teknologifag og bidra til at alle barn mestrer disse fagene

 • hydro

  Hydro er et fullt integrert aluminiumselskap med 35.000 ansatte i 40 land på alle kontinenter, med lokal ekspertise, verdensomspennende virksomhet og enestående kompetanse på FoU.

 • ife

  Forskning for en bedre fremtid! På IFE jobber vi med å finne nye løsninger og utvikle ny teknologi, i tett samarbeid med norske og internasjonale kunder. Vi utvikler og forsker på mye spennende. Noen eksempler er solceller og nye batterier, nye kreftmedisiner, teknologi for olje- og gass, løsninger for sikker drift av atomkraftverk og IT-sikkerhet, og samhandling mellom mennesker og teknologi.

 • nammo

  Nammo har hovedkontor på Raufoss, og har produksjonsavdelinger og salgskontorer i 14 ulike land. Selskapet teller 2100 ansatte med den største avdelingen i Raufoss Industripark med 700 ansatte.

  Nammos produktportefølje består av ammunisjon, skulderfyrte våpensystemer og rakettmotorer til romfarts- og forsvarsindustrien. Nammo utfører også miljøvennlig demilitarisering.

 • nve

  NVE står overfor en rekke spennende utfordringer i årene som kommer. Klimaendringene, fornybar energi, sikker strøm¬forsyning, flom, skred og internasjonalisering av bransje og regelverk er eksempler på dette.

Mer ...

Kontakt

Amalie Sofie Liane

realkarriere@mn.uio.no

Facebook

fotografier2017