Kliniske mastermuligheter

Etter at Farmasøytisk institutt (FI) ved Universitetet i Oslo (UiO) måtte legge ned den erfaringsbaserte masteren i klinisk farmasi, har det vært arbeidet med å stable et nytt tilbud på bena. Instituttleder Henrik Schultz har nå gode nyheter til de som måtte ønske å bryne seg på området.

— Som kjent har vi måttet legge den erfaringsbaserte masteren i klinisk farmasi på is grunnet manglende finansiering, men vi kommer i mål med de studentene som allerede er i gang, forsikrer Schultz.

Nytt er at FI nå har valgt å legge ut de fire hovedkursene i masteren som enkeltkurs.

— Her er det mulig å ta kursene enkeltvis, og de baseres på samlinger slik at studenter utenfor Oslo har anledning til å delta. Vi håper å kunne komme tilbake med masteren, og da vil de som måtte ha gjennomført kursene ha mulighet til å benytte dem som en del av ­graden, legger instituttlederen til.

Les hele artikkelen i Norsk Farmaceutisk Tidsskrift.

Publisert 20. aug. 2013 09:30 - Sist endret 20. aug. 2013 09:30