Publisert 13. okt. 2014 10:12

Mange har dårlig kontroll på sin diabetes, og det fører til komplikasjoner. Hvorfor når ikke nødvendig informasjon fram til denne pasientgruppen?

Bilde av kantareller
Publisert 19. sep. 2014 13:43

En av våre forskere, Ingvild Austarheim, er også soppsakkyndig. Sammen med NRK Skole har hun spilt inn 7 filmer om sopp.

Publisert 2. juli 2014 08:35

Forskere ved Farmasøytisk institutt har gjort en oppdagelse som kan få store konsekvenser for kreftsyke i framtida. En variant av cellegiften Kolkisin - Kolkisin prodrug - angriper kreftcellene mer målrettet og gir færre bivirkninger.

Publisert 4. apr. 2014 14:59

Mange overvektige går trolig på høyere doser medisiner enn de egentlig trenger og har godt av. Ny, norsk forskning antyder nemlig at overvektige bryter ned visse medisiner saktere enn det normalvektige gjør.