Farmasiutdanning i vinden på Universitetet i Oslo

– Hvilket legemiddel henter vi ut fra revebjelle? Professor i samfunnsfarmasi Anne Gerd Granås stirrer spørrende utover en full forelesningssal. Forventningsfulle ungdom fra videregående skoler i hele Oslo- og Akershus-området deltok forrige uke på Universitetet i Oslos «Åpen dag».

UiO tar årlig opp ca. 70 farmasistudenter. På  «Åpen dag»  7. mars kunne potensielle studenter besøke campus, snakke med studenter og få et lite innblikk i studiehverdagen.

– Vi opplevede stor interesse for farmasiutdanningen på Åpen dag. På den første mini-forelesningen var det så mange interesserte at vi måtte avvise 30 elever. I tillegg var det flere gutter enn tidligere. Jeg håper at årets russ ser mulighetene med farmasi og søker på studiet i april, sier Anne Gerd Granås, professor i samfunnsfarmasi.

Les hele saken på apotek.no.

Publisert 18. mars 2019 14:46 - Sist endret 20. mars 2019 11:19