English version of this page

Nytt webinar om hydrogeologi i GeoSource nettverket

Webinaret 'Introduction to hydrogeology with case studies in Norway and Brazil' er planlagt holdt i månedskiftet august/sept. i år. Webinaret går over en uke og tilbys av forskernettverket GeoSource, der Institutt for geofag deltar. MSc studenter fra partnerinstitusjoner UFPA, Brasil og UiO kan søke om å delta.

Foto av feltarbeid i GeoSource nettverk samarbeidet

Webinar i hydrogeologi fra GeoSource

Et èn ukes webinar med tittel: Introduction to hydrogeology with case studies in Norway and Brazil vil bli arrangert i månedskiftet august/september 2021 på UFPA og UiO med mulighet til å delta online.

• Tid: 26 august - 2 september 2021
  • Varighet: 25 timer, seks (6) dager. Undervist fra 13:15 to 17:00 for UiO studenter, og fra 08:15 til 12:00 for UFPA studenter.

I målgruppen for webinaret er masterstudenter fra UFPA (PPGG og/eller PPGCA), Brasil og masterstudenter fra Universitetet i Oslo. Maksimalt antall studenter i kurset er 16, derav 8 fra Universitetet i Oslo og 8 fra UFPA.

Ved å delta på minst 80 % av alle samlinger og ved å presentere den praktiske oppgaven, får studentene en bekreftelse for å ha deltatt på kurset.

Gå til detaljert informasjon om webinaret (på engelsk)

Om GeoSource nettverket

GeoSource nettverket og prosjekt er et Norsk-Brasiliansk forskningssamarbeid om høyere utdanning innen geofag, med en særlig fokus på sammenhengen mellom utvinning av geologiske ressurser, forbruksmønstre og bærekraftig utvikling.

En av aktivitetene for deltagere i nettverket er tilbud om kurs. Høsten 2021 vil det bli holdt et en-ukes webinar som vil gi en introduksjon til hydrogeologi og med case studier fra Norge og Brasil. Andre kurs har blitt arrangert tidligere.

Mer om bakgrunnen for nettverket GeoSource og prosjektet (på engelsk)

Publisert 18. mai 2021 15:52 - Sist endret 19. mai 2021 14:31