Avslutningsseremoni for bachelorstudenter, Institutt for geofag

Til alle studenter ved Institutt for geofag som fullfører bachelorgrad våren 2019. Institutt for geofag har gleden av å invitere til en felles og høytidelig seremoni for å markere fullført utdanning og grad. Påmeldingsfrist er 1. juni.

Gratulerer med fullført utdanning og akademisk grad ved Universitetet i Oslo. Foto: Gunn K. Tjoflot/UiO

Velkommen til avslutningsseremoni

Som avsluttende kandidat for bachelorgraden er du hjertelig velkommen fredag 21. juni 2019 til feiring av avslutning av studier og ferdig utdanning.

Seremonien er ny fra denne våren, og er ment som er hyggelig og formell avslutning av studiene sammen med medstudenter, venner, familiemedlemmer og andre representanter fra instituttet.

På grunn av plassbegrensninger i auditoriet kan du ta med inntil tre personer til seremonien.

På programmet:

• Instituttleder Brit Lisa Skjelkvåle ønsker velkommen
  • Musikalsk innslag v/ Marin Stallemo Bakke
  • Utdeling av bekreftelse på oppnådd grad v/ instituttleder
  • Studentenes tale v/ student Sofia Maria Fredriksson
  • Musikalsk innslag v/ Marin Stallemo Bakke
  • Gruppebilde av alle kandidatene og mingling med forfriskninger i Mellomrommet ved siden av

Det er nødvendig å melde seg på seremonien. Dette gjøres elektronisk via nettskjema. Påmeldingsfrist var 1. juni 2019.

Er du i tvil om du kan delta på avslutningsseremonien vår 2019, ta kontakt med oss på studieinfo@geo.uio.no.

Velkommen!

Publisert 28. jan. 2019 13:13 - Sist endret 7. feb. 2020 15:59