English version of this page

Avslutningsseremoni for masterstudenter, Institutt for geofag

Institutt for geofag har gleden av å invitere alle masterstudenter som fullfører sin mastergrad i geofag vårsemesteret 2019 til en felles seremoni for markere at de har fullført sin utdanning på høyere nivå. Påmeldingsfrist er 1. juni.

Gratulerer med fullført utdanning og akademisk grad ved Universitetet i Oslo. Foto: Gunn K. Tjoflot/UiO

Velkommen til avslutningsseremoni

Som avsluttende mastergradkandidat er du hjertelig velkommen fredag 21. juni 2019 til feiring av avslutning av studier og ferdig utdanning.

Seremonien er ny fra denne våren, og er ment som er hyggelig og formell avslutning av studiene sammen med medstudenter, venner, familiemedlemmer og andre representanter fra instituttet.

På grunn av plassbegrensninger i auditoriet kan du ta med inntil to personer til seremonien.

På programmet:

• Instituttleder Brit Lisa Skjelkvåle ønsker velkommen
  • Musikalsk innslag v/ Marine Stallemo Bakke
  • Utdeling av bekreftelse på oppnådd grad v/ instituttleder
  • Studentenes tale v/ studentene Ådne Bjerkeli og Anna Merete Vårheim
  • Musikalsk innslag v/ Marine Stallemo Bakke
  • Gruppebilde av alle kandidatene og mingling med forfriskninger i Mellomrommet ved siden av

Det er nødvendig å melde seg på seremonien. Dette gjøres elektronisk via nettskjema. Påmeldingsfrist var 1. juni 2019.

Velkommen!

Publisert 28. jan. 2019 13:13 - Sist endret 7. feb. 2020 15:59