Avslutningsseremoni for bachelorstudenter, Institutt for geofag

Til alle studenter ved Institutt for geofag som fullfører bachelorgraden våren 2020. Institutt for geofag har gleden av å invitere til en felles og høytidelig seremoni for å markere fullført utdanning og grad. Hold av datoen (med forbehold om endringer)!

Gratulerer med fullført utdanning og akademisk grad ved Universitetet i Oslo. Foto: Gunn K. Tjoflot/UiO

Velkommen til avslutningsseremoni

Som avsluttende kandidat for bachelorgraden er du hjertelig velkommen fredag 19. juni 2020 til feiring av avslutning av studier og ferdig utdanning.

Seremonien er en hyggelig og formell avslutning av studiene her ved Universitetet i Oslo sammen med medstudenter, venner, familiemedlemmer og andre representanter fra instituttet.

På grunn av plassbegrensninger i auditoriet kan du ta med inntil tre personer til seremonien.

På programmet:

• Instituttleder Brit Lisa Skjelkvåle ønsker velkommen
  • Musikalsk innslag v/ profesjonell musiker
  • Utdeling av bekreftelse på oppnådd grad v/ instituttleder
  • Studentenes tale v/ student (navn annonseres senere)
  • Musikalsk innslag v/ musiker
  • Gruppebilde av alle kandidatene og mingling med forfriskninger i Mellomrommet ved siden av Aud 1.

Det er nødvendig å melde seg på seremonien. Dette gjøres elektronisk via nettskjema: https://nettskjema.no/a/145346.  NB: Arrangementet er med forbehold om endring dato, eventuelt vil den avholdes digitalt pga Covid-19 situasjonen.

Påmeldingsfrist: 1. juni 2020.

Er du i tvil om du kan delta på avslutningsseremonien vår 2020, ta kontakt med oss på studieinfo@geo.uio.no.

Velkommen!

Publisert 27. mars 2020 12:14 - Sist endret 30. mars 2020 08:54