Avslutningsseremoni for bachelorstudenter, Institutt for geofag

Til alle studenter ved Institutt for geofag som fullfører bachelorgraden våren 2020. Institutt for geofag har gleden av å invitere til en felles og høytidelig seremoni for å markere fullført utdanning og grad. Hold av datoen!

Gratulerer med fullført utdanning og akademisk grad ved Universitetet i Oslo. Foto: Gunn K. Tjoflot/UiO

Velkommen til avslutningsseremoni

Som avsluttende kandidat for bachelorgraden er du hjertelig velkommen fredag 26. juni 2020 til feiring av avslutning av studier og ferdig utdanning.

Seremonien er en hyggelig og formell avslutning av studiene i år på videokonferanseverktøyet Zoom sammen med medstudenter, venner, familiemedlemmer og andre representanter fra instituttet.

På programmet:

• Instituttleder Brit Lisa Skjelkvåle ønsker velkommen
  • Musikalsk innslag v/ musiker Marin Stallemo Bakke
  • Annonsering av studenter som vil oppnå grad v/ instituttleder
  • Studentenes tale v/ student (navn annonseres senere)
  • Musikalsk innslag v/ musiker Marin Stallemo Bakke

Det er nødvendig å melde seg på seremonien. Dette gjøres elektronisk via nettskjema: https://nettskjema.no/a/145346.  NB: vi arrangerer avslutningsseremoniene digitalt via zoom i år den 26.juni pga Covid-19 situasjonen.

Påmeldingsfrist: 1. juni 2020.

Er du i tvil om du kan delta på avslutningsseremonien vår 2020, ta kontakt med oss på studieinfo@geo.uio.no.

Velkommen!

Publisert 27. mars 2020 12:14 - Sist endret 12. juni 2020 13:01