English version of this page

Avslutningsseremoni for MSc i geofag 26.juni 2020

Institutt for geofag har gleden av å invitere alle masterstudenter som fullfører sin mastergrad i geofag vårsemesteret 2020 til en felles seremoni for feire og markere fullføring av studiene. Hold av datoen 26.juni!

Avslutningsseremoni for master i geofag våren 2020, Institutt for geofag, UiO. Foto: Gunn K. Tjoflot/UiO

Velkommen til GEOs avslutningsseremoni våren 2020

Som avsluttende mastergradkandidat er du hjertelig velkommen fredag 26. juni 2020 til feiring av avslutning av studier og ferdig utdanning.

Seremonien er en hyggelig og formell avslutning av studiene her ved Universitetet i Oslo sammen med medstudenter, venner, familiemedlemmer og andre representanter fra instituttet.

Dere kan invitere med dere 3-4 personer (laptop-enheter) på arrangementet i zoom.

På programmet:

• Instituttleder Brit Lisa Skjelkvåle ønsker velkommen
  • Musikalsk innslag v/ musiker Marin Stallemo Bakke
  • Kunngjøring på oppnådd grad v/ instituttleder
  • Studentenes tale v/ studentene (navn annonseres senere)
  • Musikalsk innslag v/ musiker Marin Stallemo Bakke

Det er nødvendig å melde seg på seremonien. Dette gjøres elektronisk via nettskjema: https://nettskjema.no/a/145344NB: Arrangementet ble endret til digitalt format og utsatt en uke til 26.juni pga Covid-19 situasjonen.

Påmeldingsfrist: 1. juni 2020.

Velkommen!

Publisert 27. mars 2020 12:14 - Sist endret 12. juni 2020 11:19