English version of this page

Avslutningsseremoni for MSc i geofag juni 2020

Institutt for geofag har gleden av å invitere alle masterstudenter som fullfører sin mastergrad i geofag vårsemesteret 2020 til en felles seremoni for feire og markere fullføring av studiene. Hold av datoen (med forbehold om endringer)!

Avslutningsseremoni for master i geofag våren 2020, Institutt for geofag, UiO. Foto: Gunn K. Tjoflot/UiO

Velkommen til GEOs avslutningsseremoni våren 2020

Som avsluttende mastergradkandidat er du hjertelig velkommen fredag 19. juni 2020 til feiring av avslutning av studier og ferdig utdanning.

Seremonien er en hyggelig og formell avslutning av studiene her ved Universitetet i Oslo sammen med medstudenter, venner, familiemedlemmer og andre representanter fra instituttet.

På grunn av plassbegrensninger i auditoriet kan du ta med inntil to personer til seremonien.

På programmet:

• Instituttleder Brit Lisa Skjelkvåle ønsker velkommen
  • Musikalsk innslag v/ profesjonell musiker
  • Utdeling av bekreftelse på oppnådd grad v/ instituttleder
  • Studentenes tale v/ studentene (navn annonseres senere)
  • Musikalsk innslag v/ musiker
  • Gruppebilde av alle kandidatene og mingling med forfriskninger i Mellomrommet ved siden av Aud 1.

Det er nødvendig å melde seg på seremonien. Dette gjøres elektronisk via nettskjema: https://nettskjema.no/a/145344NB: Arrangementet er med forbehold om endringer, eventuelt avholder vi den digitalt pga Covid-19 situasjonen.

Påmeldingsfrist: 1. juni 2020.

Velkommen!

Publisert 27. mars 2020 12:14 - Sist endret 30. mars 2020 08:57