Avslutningsseremoni for bachelorstudenter, Institutt for geofag

Til studenter ved Institutt for geofag som fullfører bachelorgraden våren 2021. Institutt for geofag har gleden av å invitere deg til en felles og høytidelig seremoni for å markere fullført utdanning og grad. Velkommen!

Gratulerer med fullført utdanning og akademisk grad ved Universitetet i Oslo. Foto: Gunn K. Tjoflot/UiO

Velkommen til avslutningsseremoni

Som avsluttende kandidat for bachelorgraden er du hjertelig velkommen fredag 18. juni 2021 til feiring av avslutning av studier og ferdig utdanning.

Seremonien er en hyggelig og formell avslutning av studiene, og foregå i år digitalt via Zoom sammen med medstudenter, venner, familiemedlemmer og andre representanter fra instituttet. Vi håper du har anledning til å delta.

Program for avslutningsseremonien:
•       Instituttleder Bernd Etzelmüller ønsker velkommen
•       Musikalsk innslag v/ Einar Halle
•       Kunngjøring av oppnådd grad v/ instituttleder
•       Studentinnslag (annonseres senere)
•       Musikalsk innslag v/ Einar Halle

BSc avslutningsseremonien er digital pga covid-19 situasjonen. Det er nødvendig å melde seg på seremonien. Dette gjøres elektronisk via nettskjema: Lenke kommer! :)

Påmeldingsfrist: 1. juni 2021.

Er du i tvil om du kan delta på avslutningsseremonien, ta kontakt med oss på studieinfo@geo.uio.no.

Velkommen!

Publisert 26. mai 2021 15:30 - Sist endret 26. mai 2021 16:12