English version of this page

Avslutningsseremoni for MSc i geofag

Institutt for geofag har gleden av å invitere alle masterstudenter som fullfører mastergrad i geofag våren 2022 til en felles seremoni for feire og markere fullføring av studiene. Velkommen!

Velkommen til GEOs avslutningsseremoni våren 2022

Gratulerer med fullført utdanning og akademisk grad ved Universitetet i Oslo. Foto: Gunn K. Tjoflot/UiO
Gratulerer med fullført utdanning og akademisk grad ved Universitetet i Oslo. Foto: GK/UiO

Som avsluttende mastergradkandidat er du hjertelig velkommen torsdag 16. juni til feiring av avslutning av studier og ferdig utdanning.

Seremonien er en hyggelig og formell avslutning av studiene her ved Universitetet i Oslo. For mer informasjon om programmet se tilsendt e-post.

Det er nødvendig å melde seg på seremonien. Dette gjøres elektronisk via nettskjema: https://nettskjema.no/a/201631

Påmeldingsfrist: mandag 6. juni

Velkommen!