English version of this page

Forside

Bildet kan inneholde: anlegg, naturlandskap, terrestrisk plante, gress, bunndekke.

Studier

Bachelor (3 år)

Master (2 år)

Finn emner

Finn pensumlister, forelesningstider og notater fra emner innen instituttets fag

Logg inn i Canvas

Finn ansatte og studenter

Forskning

Aktuelle saker

 • Bilde av to studenter som sitte med avstand og en boks med antibac servietter på et bord. Nye koronatiltak innført: munnbind, hjemmekontor, arrangementer  3. des. 2021 12:27

  Påbud om munnbind når man ikke kan holde avstand, mer bruk av hjemmekontor der det er mulig og begrensninger i antall på arrangementer er blant de nye tiltakene.

 • digitalt-pensum_hans-fredrik-asbja¸rnsen Digitalt pensum på plass 2. des. 2021 09:15

  Studentene har ønsket seg digitale kompendier en god stund. Fra våren av får de ønsket sitt oppfylt i et grønnere og enklere system.

 • Bildet kan inneholde: sky, himmel, bygning, urbant design, tre. UiO følger koronasituasjonen nøye 30. nov. 2021 15:10

  Studenter og ansatte som er syke bes om å holde seg hjemme og teste seg ved symptomer. UiO tilpasser virksomheten til smittesituasjonen og følger nasjonale og lokale råd.

 • Bildet kan inneholde: gjøre, grafikk, logo, merke. Oslo Science City - unike muligheter til å ta kunnskap i bruk 30. nov. 2021 09:24

  30. november lanseres mulighetsstudien for Oslo Science City. Denne gir en samlet vurdering av de fysiske forutsetningene for å utvikle et verdensledende innovasjonsdistrikt hvor forskning og næringsliv møtes midt i Oslo. – Studien viser at vi har alle forutsetninger for å lykkes, sier rektor Svein Stølen, som også er styreleder for Oslo Science City.

Våre forskere i media

Ledige stillinger

CompSci - Call 2 - Marie Sklodowska-Curie PhD Fellowships in Natural Sciences - 17 positions

Søknadsfrist: 1. februar 2022

 

Utleie av forskningsinfrastruktur

Ved behov for spesialisert utstyr er det mulig å leie forskningsinfrastruktur hos oss. Dette spenner fra mikroskopitjenester til forskningsfartøyer.