English version of this page

Forside

Bildet kan inneholde: anlegg, naturlandskap, terrestrisk plante, gress, bunndekke.

Studier

Bachelor (3 år)

Master (2 år)

Finn emner

Finn pensumlister, forelesningstider og notater fra emner innen instituttets fag

Logg inn i Canvas

Finn ansatte og studenter

Forskning

Nytt om biovitenskap fra Titan

Aktuelle saker

 • Bildet kan inneholde: mikrofon, frakk, gest, talsperson, dress. UiO inviterer til Ubehagelige samtaler 24. juni 2022 13:01

  Hvor bærekraftig er egentlig det grønne skiftet? Blir demokratiet en parentes i historien? Hva kan vi lære av Kina? Dette er noen av temaene som tas opp på UiOs program på årets Arendalsuke – under fellestittelen Ubehagelige samtaler.

 • Bildet kan inneholde: helsepersonell, gest, sykepleier, hvit kåpe, medisinsk prosedyre. Sommerstudent bidrar til å bringe historiske planter til nytt liv 24. juni 2022 06:51

  Nathalie Frosthammer studerer ved Institutt for biovitenskap, i sommer er hun en av 40 studenter som deltar i et forskningsprosjekt med stipend fra UiO:Livsvitenskap.

 • Bildekollasj forskere og studenter 2,1 millioner kroner fra Veksthuset til innovative forskere og studenter ved UiO 23. juni 2022 09:28

  23 forskerprosjekt og to studentprosjekt ved Universitetet i Oslo har fått såkornmidler og studentstøtte fra Veksthuset for livsvitenskap. Vi er glade for å se så mange lovende innovasjonsideer i tidlig fase. Vi gratulerer alle som er involvert i prosjektene, og ser fram til godt samarbeid!

 • Lege jobber på en laptop. Cochrane Interactive Learning og Covidence 21. juni 2022 09:34

  Skal du lage systematiske kunnskapsoppsummeringer? Da anbefaler vi nettkurset Cochrane Interactive Learning og verktøyet Covidence. Her kan du lese om innholdet i begge, og hvordan du får tilgang.

Våre forskere i media

Ledige stillinger

Utleie av forskningsinfrastruktur

Ved behov for spesialisert utstyr er det mulig å leie forskningsinfrastruktur hos oss. Dette spenner fra mikroskopitjenester til forskningsfartøyer.