Forside

Studier

Bachelor (3 år)

Master (2 år)

Finn emner

Finn pensumlister, forelesningstider og notater fra emner innen instituttets fag

Les mer om hvordan Biologi og Molekylærbiologi er blitt til bachelor i Biovitenskap

Personer

Finn ansatte og studenter

Tjenester og verktøy

Forskning

Nytt om biovitenskap fra Titan

 • Kjetill S. Jakobsen er den nye lederen for CEES Hopper etter Wirkola og vil ta CEES til nye suksesser 15. jan. 2019 12:58
  Kjetill S. Jakobsen fikk litt følelsen av å skulle «hoppe etter Wirkola» da han overtok som CEES-leder etter Nils Chr. Stenseth. Men skal du hoppe etter en vinner, er det bare én ting som nytter: Å satse for fullt. – CEES skal videreføres som merkevare og prosjekt, men også utvikles videre, fastslår han.
 • Den svarthvite fluesnapperen er lett å kjenne på den karakteristiske fjærdrakten. – Kom hit - og gå vekk! 11. jan. 2019 11:49
  Vi mennesker oppfatter fuglesangen om våren som et vakkert tegn på at en streng vinter er overstått, og no livnar det i lundar. Men for fuglene selv er den til dels kompliserte kvitringen sannsynligvis mer prosaisk. – Fuglene har i prinsippet bare to budskap med sangen sin: «Kom hit!» og «Gå vekk!», forteller Helene Lampe.

Aktuelle saker

 • juleavslutning Instituttets priser for 2018 21. des. 2018 15:18

  Hvert år deles IBVs egne priser ut. I år ble det delt ut fem priser ved juleavslutningen til Institutt for biovitenskap.

 • jj-ying-787486-unsplash Dirk Linke ny prosjektleiar ved Digitalt Liv 19. des. 2018 14:31

  Fem nye forskingsprosjekt ved Senter for Digitalt Liv Norge får støtte fra Forskningsrådet. Professor Dirk Linke fra Institutt for biovitenskap er ein av fem nye prosjektleiarar.

Arrangementer

Våre forskere i media

Ledige stillinger

Utleie av forskningsinfrastruktur

 

Ved behov for spesialisert utstyr er det mulig å leie forskningsinfrastruktur hos oss. Dette spenner fra mikroskopitjenester til forskningsfartøyer.